Geweldig glijmiddel

Al een tijdje was ik niet zo happy met het glijmiddel dat ze bij mijn drogist verkopen. Ik vond het een smeerboel worden iedere keer wanneer ik het gebruikte en de seks werd er zo niet beter op. Ik ben toen even online gaan kijken en kwam eigenlijk heel toevallig terecht op de website dokterlifestyle.com. Op deze website worden allerhande seksproducten verkocht zoals condooms, glijmiddelen en erotische artikelen. De website ziet er goed en betrouwbaar uit, dus ik ben gaan kijken wat ze allemaal aan glijmiddelen bieden.

Het soort glijmiddel

Ik had al eens eerder ergens gelezen dat niet elk soort glijmiddel hetzelfde is. Ik weet niet eens wat voor glijmiddel ik normaliter gebruik, maar was benieuwd wat er allemaal te vinden is. De website van DokterLifeStyle heeft een aantal glijmiddelen op een rij staan:

  • Siliconen glijmiddelen
  • Glijmiddel op waterbasis
  • Stimulerende glijmiddelen
  • Verzorgende glijmiddelen
  • Anaal glijmiddel
  • Glijmiddel dat klaarkomen uitstelt

Ik wist eigenlijk al wel direct dat de laatste twee niet direct voor mij van toepassing zijn. Maar het is wel boeiend om te lezen dat er zoveel diversiteit te verkrijgen is voor een product als glijmiddelen. Daar had ik zelf nog nooit bij stilgestaan. Op de website staat het een en ander uitgelegd en wat men daar zegt, dat het erg afhangt van jou als persoon welk glijmiddel je prettig vindt, dat ben ik wel met ze eens. Ik vond het wel een eyeopener waarom veel mensen glijmiddelen  gebruiken op basis van siliconen. Ik herken het gevoel wel dat er uitdroging kan ontstaan en dan krijg je wrijving en dat voelt erg onprettig. Ik denk dan ook dat ik voorheen glijmiddel op waterbasis heb gebruikt. Hier zal vast ook een grote diversiteit in zijn, maar volgens mij moet ik op siliconenbasis middelen hebben, want dan vormt dat geen probleem meer. Leuk om te lezen is dat het ook gebruikt kan worden voor massages. Dat wist ik niet, maar moet ik toch eens gaan proberen. Ik vind het heerlijk om een massage te geven, en te krijgen natuurlijk. Er ging een fascinerende wereld voor mij open en dat voor een product als glijmiddelen. Best grappig eigenlijk.

De webshop van DokterLifeStyle

Op de website staan alle soorten glijmiddelen gegroepeerd onder de soorten zoals die al eerder vermeld zijn. Wat enorm praktisch was, want zo hoefde ik minder lang te zoeken. De website biedt een zeer brede keuze aan producten van verschillende merken. Een aantal merken, zoals Durex en Wingman had ik al van gehoord, maar er weren ook nieuwe merken bij. Zo zag ik bij het glijmiddel van het merk Level een klantwaardering van 5 sterren staan. Ik ga meestal wel uit van reviews van anderen, want daardoor kun je toch een beetje bepalen of anderen ook plezier hebben van een product. De prijs was gemiddeld, dus dat was prima en in mijn ogen zeker niet duur voor een fles van 100 ml. De beschrijving gaf aan dat de Level Classic silicon lubricant een extra lang glijvermogen heeft. Zeg nou zelf, daarmee ben je toch eigenlijk al om. Het is de diamant onder de glijmiddelen en je kunt het gebruiken voor lichaamsmassages. Dat hebben we overigens inmiddels uitgeprobeerd en het werkt uitstekend. Ik was eerst bang dat ondanks het beloofde lange glijvermogen het toch ook opgenomen zou worden door de huid, en uiteindelijk de huid erg plakkerig wordt. Maar we hadden nergens last van. We hebben heerlijk lang kunnen genieten en hadden niet veel van het glijmiddel nodig, dus de fles gaat ook best lang mee. De verzending was overigens lekker snel en, ondanks dat wij er niet zo’n last van hebben, ook nog eens discreet verpakt. Helemaal top.

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk