Laat de tuininrichting maar aan ons over

Onlangs verhuisd en hebt u opeens een grote tuin? Of is uw tuin overwoekerd en is het daarom tijd voor een nieuwe tuininrichting? Wat uw wensen dan ook zijn, bij beroepsgroen.nl bent u aan het juiste adres voor alle gewenste tuininrichting. Daarbij kunt u denken aan het plaatsen van groen zoals bomen, gras of planten maar ook aan het aanleggen van een patio of terras. U vindt ons in Arnhem dus u begrijpt dat we de meeste opdrachten uit Arnhem, Nijmegen en de omringende plaatsen en dorpen krijgen. Dat neemt zeker niet weg dat u voor tuininrichting ook bij ons kunt aankloppen als u in Overijssel, Utrecht, Noord-Brabant of Limburg woont. We hopen dan ook dat de vele voorbeelden van werk dat we in het verleden hebben uitgevoerd u ervan doen overtuigen dat het geen slecht idee is om met ons in zee te gaan. Bij tuininrichting hoort niet altijd het tuinontwerp. Misschien hebt u hier namelijk erg veel gevoel voor en zet u het eenvoudig op papier. Sterker nog, misschien kunt u een heel ontwerp uittekenen zodat onze medewerkers daarmee direct aan de slag kunnen gaan. Handig als u wel dat inzicht hebt, maar geen groene vingers hebt. En ook al hebt u die wel, wie heeft er in deze tijden nog tijd om een hele tuin in te richten? Het onderhoud is misschien wel een onderdeel dat u na de tuininrichting zelf kunt gaan doen, maar voor het planten van de struiken, de grasmat en de sierhaag kunt u bij ons aankloppen.

Qua tuininrichting kunnen we u aangenaam verrassen

Hebt u enkel vage ideeƫn? Ook dan kunt u vanzelfsprekend op onze expertise rekenen. We gaan graag met u rond de tafel zitten. U bent bij ons meer dan welkom en we kunnen ook bij u alvast een kijkje nemen. Dat is erg handig omdat we dan alvast wat maatwerk kunnen verrichten en kunnen schatten wat er nog uit de tuin verwijderd moet worden. Wordt de tuin geheel kaal opgeleverd? Dan scheelt dat alweer aanzienlijk wat voorbereidingswerk. Maar omdat u een tuin in het zuiden van de Veluwe hebt is de kans groot dat het nog niet helemaal geƫgaliseerd is. Ook kan het na de tuininrichting scheef gaan staan en dat kan niet de bedoeling zijn. Daarom beoordelen we tevens van te voren of het noodzakelijk is om gebruik te maken van zogenaamde keerwanden die we op de bodem van de tuin plaatsen. Overigens kunnen keerwanden ook een omgekeerd effect veroorzaken: ze maken van uw vlakke tuin een speelse tuin met geplande hoogteverschillen. Zo is er altijd wel iets te vinden dat bij uw smaak past.

  • Klimt u eens in de pen en maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek,
  • Volg ons tevens op Facebook want daar vindt u regelmatig seizoensgerichte aanbiedingen,
  • Of stuur een offerte-aanvraag naar ons op.

Ook het onderhouden van de tuin kunt u aan ons overlaten

Nadat we uw tuin hebben ontworpen en de tuininrichting hebben voltooid is het mogelijk om ook de tuin te laten onderhouden door onze hoveniers. Mocht u daar geen belang bij hebben dan is dat geen enkel probleem. Zo kunnen we het ons ook goed voorstellen dat u voornamelijk stenen in de tuin laat leggen met een grasveldje. Dat vergt weinig onderhoud en is kindvriendelijk. Kiest u liever voor groen? Dan is het tot slot goed om te weten dat wij duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Dat betekent dat we voornamelijk biologische bloemen, planten en struiken leveren. Uw tuininrichting wat daardoor zo duurzaam mogelijk opgeleverd!

Reageren is niet mogelijk