iCarsoft diagnoseapparatuur werkt uitstekend

iCarsoft diagnoseapparatuur voor OBD1, OBD2 en EOBD

Iedere monteur leert tegenwoordig niet alleen hoe ze een auto uit elkaar moeten halen en weer in elkaar moeten zetten nadat er een mechanisch probleem is gediagnosticeerd. Net als in vele andere sectoren is ook de automobielindustrie deels gedigitaliseerd. In de zin dat er sinds de jaren negentig een boordcomputer in de auto aanwezig is dat diverse functies van de wagen regelt dan wel ondersteund. Denk aan de werking van airbags of ABS maar ook aan de automatische verlichting en achteruitrijcamera. Om dergelijke gegevens uit te lezen hebt u een apparaat nodig. iCarsoft is een merk dat diverse apparaatjes op de markt heeft gebracht. Dergelijk diagnoseapparatuur is voor het moderne garagebedrijf een belangrijke aanbesteding. Ook u wilt met de tijd meegaan dus u wilt over modern geüpgraded materiaal beschikken. Dan bent u bij ons, obdwarenhuis.nl, aan het juiste adres. Want u vindt in ons assortiment diverse machientjes van het betaalbare merk “iCarsoft”. Men noemt deze diagnosemethode ook wel het uitlezen van OBD apparatuur. OBD is een Engelstalige afkorting en staat voor “on-board diagnostics”. Er is een eerste en een tweede versie sinds 1988 en de iCarsoft apparaten zijn voornamelijk bedoeld voor OBD2. Dit is vanzelfsprekend het meest gebruikte systeem voor deze vorm van diagnostiek. Wat iCarsoft echter zo uniek maakt is het feit dat ze ook OBD1 ondersteunen zodat u ook oudere benzine- en dieselauto’s kunt nakijken op mankementen.

Ook voor oudere modellen is iCarsoft geschikt

U gebruikt iCarsoft wellicht nu al. Maar is het apparaat aan vervanging toe en denkt u er over om een nieuw product van iCarsoft te kopen? dan hebt u op onze website nog heel wat keuzes te maken. zo bieden we ook andere merken aan. maar als u erg tevreden bent en bekend bent met deze hardware en software dan is het aan te raden om niet zomaar op een ander merk over te stappen. Kijk in dat geval bij de producten van iCarsoft en verklein uw zoekgebied door het een en ander aan te vinken. Opties die u hebt zijn onder andere:

  • Aangeven welke functies het model van iCarsoft dat u begeert moet kunnen. Bijvoorbeeld ABS, airbag, olie reset en ga zo maar door.
  • Naast de functionaliteit kunt u tevens de eigenschappen selecteren die u echt belangrijk vindt. Daarbij kunt u denken aan gratis updates, een Bluetooth verbinding of met welk computersysteem u het moet kunnen verbinden.
  • Zoek op automerk, op protocol of simpelweg op het minimum en maximum bedrag dat u bereid bent te besteden aan de producten van iCarsoft in onze webwinkel.

Hebt u een keuze kunnen maken? dan is het tijd om de bestelling af te ronden. Log in op uw account, maak eventueel een profiel aan of kies ervoor om het bij een eenmalige bestelling te houden. In dat geval moet u eerst uw bedrijfsgegevens nog even invullen. Hebt u dat tevens afgerond? Betaal dan het bedrag via een online betaalservice en reken er vervolgens op dat we binnen enkele werkdagen het product van iCarsoft hebben bezorgd.

Voor de monteur maar ook voor de consument bieden we geschikte OBD’s

Bent u een ware doe-het-zelver en klust u graag aan uw eigen auto? Tunet u bijvoorbeeld geregeld uw stoere wagen en wilt u ook aan de instellingen veranderingen toebrengen? Dan kunt u als particulier een OBD van bijvoorbeeld dit merk kopen. voor garagebedrijven raden we het u aan om voor iedere monteur een aparte tool te kopen. Hebt u verder nog vragen over het uitlezen van een OBD of zit u met een diagnostisch probleem? Stuur dan een e-mail of bel met onze klantenservice. Lees meer…

Reageren is niet mogelijk