Kapper Rotterdam centrum

Voor een nieuw vlot kapsel is Image Hairline de ideale kapper Rotterdam centrum. Als u woonachtig bent in het hart van deze stad, dan is dit de perfecte plek om uw haar te laten knippen. Naast het verzorgen van haren, kunt u daar ook terecht voor epileren en harsen. Wenkbrauwen en wimpers kunnen door professionals aangepakt worden. Hier kunt u dus terecht voor een totale verzorging van gezicht en haar. Image Hairline is een kapsalon voor mannen en vrouwen. Alle klanten krijgen de optimale aandacht zodat ze de kapper Rotterdam centrum met tevredenheid verlaten. Het gaat hier om meer dan haren knippen alleen. Ze verzorgen uw uitstraling waarmee u prettiger en zelfverzekerder over straat loopt. Daarom geven ze u graag de volle aandacht van een van de gediplomeerde kappers. Graag staan zij voor u klaar om u een passend kapsel te geven. Mocht u er zelf niet uit zijn hoe u het haar wilt knippen, dan kunnen zij u hier vast en zeker in adviseren. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij een juiste haarstijl voor u uit te zoeken en te creëren. Op de website image-hairline.nl staat meer informatie over deze kapsalon en de vaardigheden van de gediplomeerde kappers. Via deze website kunt u meer lezen over deze kapper Rotterdam centrum die zojuist naar een toplocatie in de stad is verhuisd.

Kwaliteit met de laatste trends bij kapper Rotterdam centrum

Voor velen kan het een hele stap zijn om bij een kapper Rotterdam centrum binnen te lopen. Zeker als u nog geen idee heeft hoe u uw haar wilt laten knippen. Daarom is het ideaal om te lezen op de website image-hairline.nl wat de vaardigheden van de kapper zijn en waarvoor u bij ze terecht kunt. Zijn ze op de hoogte van de laatste trends? Met welke producten werken zij? Kunnen zij u ook adviseren als u een heel nieuw kapsel wilt uitproberen? Op deze vragen is ja te antwoorden, maar uiteindelijk moet u dit zelf ervaren bij deze kapper Rotterdam centrum. Naast dat het gevestigd is op een geweldige locatie in het centrum van Rotterdam, werken er ook deskundige kappers die graag meer willen dan alleen haren knippen. Voor de volgende behandelingen zijn zij in te schakelen:

  • Wassen en knippen
  • Knippen en model föhnen
  • Haren verven
  • Uitgroei bijwerken
  • Permanenten en watergolven

Wilt u uw nieuwe kapsel ook aanvullen met een verzorgende gezichtsbehandeling? Dan kan dat ook uitgevoerd worden bij de kapper Rotterdam centrum Image Hairline. Denk dan aan de volgende behandelingen:

  • Wenkbrauwen
  • Epileren gezicht
  • Wimpers en/of wenkbrauwen verven
  • Wimper extension
  • Make-up met hele wimpers

Exclusieve haarverzorging

Het is duidelijk dat deze kapper Rotterdam centrum zich op uitzonderlijke manier weet te vestigen als kapper. Zij zorgen voor een totaalbehandeling van haren en gezicht. Zo kunt u bij uw vertrouwde kapper ook uw gezicht laten verzorgen. Niets is prettiger om dit te laten doen door iemand die bekend voor u is. Onder het genot van een kopje koffie en thee wordt u hier geheel op uw gemak gesteld en hoeft u nergens aan te denken. Zij denken met u mee, zodat u deze kapper Rotterdam centrum met een goed gevoel verlaat. Om ervoor te zorgen dat u dit gevoel ook buiten de Image Hairline vasthoudt, verkopen zij de kwalitatieve haarproducten van Keune. Zo behoudt uw haar de optimale conditie in alle omstandigheden. Met deze verzorgingsproducten kunt u het professionele en trendy kapsel nog lange tijd bijhouden zoals uw kapper het heeft gecreëerd. Bent u inmiddels toe aan een kappersbehandeling met aansluitend een gezichtsverzorging? Neem dan contact op met kapper Rotterdam centrum Image Hairline voor een afspraak met een van de gediplomeerde kappers.

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk