Auto verkopen

Als je een nieuw voertuig gaat kopen, dan wil je natuurlijk graag je oude auto verkopen. Er zullen immers weinig mensen de ruimte hebben om twee exemplaren bij huis neer te zetten. Voor veel mensen is het al lastig om parkeerruimte voor slechts één te vinden, laat staan voor twee. Helemaal als je bijvoorbeeld een parkeerkaart moet kopen, dan krijg je met allemaal extra kosten te maken. Ook wegenbelasting en verzekering moet je natuurlijk gewoon blijven betalen, dus zo snel mogelijk je overbodige auto verkopen is echt aan te raden! Zowel vanuit praktisch, als vanuit financieel oogpunt. Of je moet al toevallig gewoon twee wagens nodig hebben, omdat jij en je partner allebei dit nodig hebben om aan het werk te kunnen gaan. Voor de meesten zal dit echter niet gelden en zij zullen dan ook echt zo snel mogelijk de voor hen oude auto verkopen willen.

Hoe je auto verkopen?

Wat is nu de beste manier om dit aan te pakken, hoe kom je nu het snelst van je wagen af? De snelste manier is over het algemeen kiezen voor inruil via je garage. Als jij daar een nieuw voertuig koopt, dan geven zij jou vaak de mogelijkheid om de oude bij hen in te leveren. Maar je auto verkopen aan een ander is financieel gezien vaak gunstiger, vaak ligt de inruilwaarde namelijk niet zo heel erg hoog en het is natuurlijk zonde om er financieel niet uit te halen wat er in zit. Wat dan te doen? Je kunt zelf op verschillende manieren je auto verkopen, bijvoorbeeld door deze eenvoudigweg bij jou voor het huis neer te zetten met een bordje erop of erin dat hij te koop is. Zo kun je nog best eens tegen een koper aanlopen, al moet wel gezegd worden dat een daadwerkelijke verkoop best lang kan duren en dat dit eigenlijk alleen maar goed werkt als je woont op een plek waar dagelijks veel verkeer langs komt. Een andere optie is je wagen plaatsen op het internet, op een van de websites waar je artikelen te koop aan kunt bieden. Maar laten we eerlijk zijn, je bent lang niet de enige die dit doet en dat maakt de kans op het vinden van een koper al weer kleiner, zij kunnen immers uit een erg groot aanbod kiezen. Hoe kun je dan het beste je auto verkopen?

AutoInkoopSpecialist.nl

Als jij snel je auto verkopen wilt en zeker wilt weten dat je er een eerlijke prijs voor krijgt, dan moet je jouw voertuig zeker eens plaatsen op AutoInkoopSpecialist.nl. De verkoop gaat via hen echt heel eenvoudig:

  • jij meldt je auto aan door het opgeven van je kenteken of het invullen van merk, model en bouwjaar
  • je voegt eventuele extra informatie toe
  • opkopers krijgen 24 uur de tijd om een bod te plaatsen
  • bevalt het hoogste bod jou, dan ga je akkoord en wordt de verkoop geregeld

Zo kun je dus echt heel gemakkelijk je auto verkopen en wordt het ook nog eens snel geregeld! Na het akkoord gaan met het bod, maak je een afspraak voor de overdracht. Bij de overdracht krijg je meteen het afgesproken bedrag, plus een RDW vrijwaring. Je hoeft zelf dus eigenlijk bijna niets meer te doen om het rond te krijgen! Bovendien is aanmelden volkomen vrijblijvend, bevalt het hoogste bod dat je krijgt jou niet, dan hoef je hier mee akkoord te gaan en kun je alsnog op een andere manier proberen de verkoop rond te krijgen. Wil jij snel je auto verkopen, wil je dat het hele proces zo eenvoudig mogelijk is? Dan is aanmelden op AutoInkoopSpecialist.nl dus echt een aanrader!

Reageren is niet mogelijk