Ga snel een koolmonoxidemelder kopen

AllesVeilig.nl koolmonoxidemelder

Koolstofmonoxide of koolmonoxide of nog korter, CO, is een gevaarlijk gas voor de mens. Het ontstaat als u een oude gaskachel aanzet in uw woonkamer of keuken in groten getale. Daarom is het voor oudere gebouwen zo belangrijk om een goede ventilatie te hebben. U hoeft maar uw raampje op een kier te zetten en u bent veilig. Maar verzaakt u om dat te doen dan kunt u langzaam maar zeker in slaap worden gedut bij een teveel aan CO. Omdat u de kachel waarschijnlijk wat hoger zet in de avond staat u er niet bij stil dat u zo moe wordt vanwege de luchtsamenstelling. Dan is het eigenlijk al te laat. U valt in slaap, raakt buiten bewustzijn en wordt nooit meer wakker. Een horrorverhaal dat vroeger verrassend vaak voorkwam. Ook in mijnen was dit een veelvoorkomend probleem. Er zijn diverse verhalen van mijnwerkers die vogels meenamen om de hoeveelheid koolmonoxide mee in de gaten te houden. De vogels waarschuwden de mijnwerkers namelijk door te gaan fluiten of door letterlijk van hun stokje te gaan. Tegenwoordig hebt u geen huisdier meer nodig om u te beschermen: u kunt op allesveilig.nl namelijk een koolmonoxidemelder kopen. Een koolmonoxidemelder kopen is eenvoudig en zeer verstandig, ook als u allang geen gaskachel meer in huis hebt. Want ook de centrale verwarming werkt op gas en stoot weliswaar in mindere mate dit gas uit, in een slecht geventileerde ruimte kan het nog altijd grote schade aanrichten. Snel een koolmonoxidemelder kopen voor in de ruimte waar de cv staat? Ga dan ook een koolmonoxidemelder kopen voor in de woon- en slaapkamer. U kunt ze eventueel combineren met uw rookmelders zodat u qua co-preventie en brandpreventie alles uit de kast hebt gehaald.

Het koolmonoxidemelder kopen kan digitaal, snel en erg veilig

U kunt een koolmonoxidemelder kopen in combinatie met een rookmelder, een brandblusser, een alarmsysteem tegen inbraak en een inbraakwerende en brandwerende kluis. Wij zijn namelijk van alle markten thuis en we hopen daarom ook van harte dat u eens op onze website rondkijkt. Een koolmonoxidemelder kopen is na het maken van een weloverwogen keuze een peulenschil. Maar wist u dat we diverse varianten aanbieden?

  • Zo kunt u een koolmonoxidemelder kopen die werkt op een alkaline batterij,
  • Of kies voor de lithium batterij,
  • Liever uw melder op het stroomnetwerk aansluiten? Ook dat is een optie, kies dan voor de 230v netstroom variant.
  • En er is zelfs een melder met een dubbele functie. Ten eerste detecteert het te hoge waardes aan CO in de lucht waarna het u zal waarschuwen. En ten tweede schakelt het de centrale verwarming direct uit zodat u niet die ruimte in hoeft te gaan.

Als de melder afgaat dan is het belangrijk dat u ramen en deuren openzet. Na een tijdje zal het overtollige gas zijn verdwenen en u zult merken dat u zich minder duf voelt. Wel is het dan zaak om de oorzaak van het probleem te achterhalen zodat u het bij de bron kunt aanpakken.

Kijk ook eens op de website naar onze overige producten

We verkopen aldus een keur aan preventief materiaal om uw woning maar ook uw bedrijfspand mee te beschermen en te verdedigen. U kunt zowel als particulier en vanuit zakelijk oogpunt bij ons aankloppen als u een bestelling wilt plaatsen. We doen ons best om na de betaling direct tot levering over te gaan. We kunnen u wel beloven dat we alle afgebeelde producten steevast op voorraad hebben zodat we meestal binnen 24 uur kunnen leveren, mits u natuurlijk op een werkdag voor sluitingstijd hebt besteld! Lees meer…

Reageren is niet mogelijk