Een uitstekende service van de ongediertebestrijder

Enkele weken geleden viel het ons op dat we ineens wel erg veel mieren in huis zagen. Het was op dat moment nog niet zo heel erg, maar het was wel opvallend. Mijn partner en ik hoopten allebei dat het gewoon tijdelijk was en we namen wel enkele maatregelen. Zo zorgden we ervoor dat alles dat zoet was of de koelkast in ging of dat het echt goed afgesloten was. Helaas mocht dit allemaal niet baten. Voor we het wisten hadden we te maken met een echte plaag en daar zaten we natuurlijk niet op te wachten. Toevallig had een vriendin van mij me gewezen op de website van het bedrijf Beestjes Kwijt, een aantal dagen daarvoor. Zij had namelijk hetzelfde probleem gehad, maar bij haar was het meteen zo erg dat ze een ongediertebestrijder erbij heeft gehaald. En dat had ze dus gedaan via de website van het bedrijf Beestjes Kwijt.

  • 24/7 bereikbaar, ook bij spoed
  • Altijd bij jou in de buurt
  • Zowel zakelijk als particulier

Ze maken het je bij Beestjes Kwijt echt heel erg makkelijk om een goede ongediertebestrijder bij jou in de buurt te vinden. En dit maakt het echt ideaal om hier snel een afspraak mee te maken. Wij dachten in eerste instantie dat dit helemaal niet nodig zou zijn. We hebben gewoon wat gif in de supermarkt gehaald en in het begin leek dit heel erg goed te werken. Maar helaas keerden alle mieren weer terug en dit keer was het echt een stuk erger. Zo erg dat we geen andere optie zagen dan om inderdaad contact op te nemen met de ongediertebestrijder.

De hulp van de ongediertebestrijder

Ik heb dezelfde dag nog contact opgenomen met de ongediertebestrijder en voor ik het wist had de medewerker die ik aan de lijn kreeg al een afspraak voor ons gemaakt. Later die middag zou de ongediertebestrijder bij ons voor de deur staan. En zo gezegd, zo gedaan. Een aantal uur later ging de ongediertebestrijder bij ons aan de slag om te kijken wat hij voor ons kon betekenen. Gelukkig zei hij meteen dat hij ons met mieren vast wel zou kunnen helpen. Die kleine beestjes hadden nog nooit een probleem gecreƫerd waar hij niets mee aan kon. Dat stelde ons al een beetje gerust. We zagen het al helemaal gebeuren dat de ongediertebestrijder niets voor ons kon doen. Dit was dus niet het geval. Hij ging zelfs razendsnel voor ons aan de slag en voor we het wisten stond hij alweer buiten en waren wij van de mieren af!

De tips van de expert

Het gebruik maken van de website van het bedrijf Beestjes Kwijt is echt heel erg fijn en het is natuurlijk ideaal dat er zo snel iemand bij ons voor de deur stond. Ik had echt gedacht dat we hiervoor minstens een dag of twee moesten wachten, maar bij het bedrijf Beestjes Kwijt snappen ze dat je niet te lang wilt blijven zitten met een probleem met ongedierte. Ze kunnen tenslotte een ware overlast veroorzaken! Op de website van Beestjes Kwijt vind je al een heleboel informatie over wat dergelijke plagen allemaal kan veroorzaken en wat je eventueel zelf er nog tegen kunt doen. Daarnaast zijn ze heel erg effectief wanneer je dus een ongediertebestrijder nodig hebt en deze staat snel bij je voor de deur. Waar je dan ook woont in Nederland. Ze helpen echt iedereen. Als jij dus ook last hebt van een plaag, dan kunnen we je echt aanraden om contact op te nemen met het bedrijf en zo alles weer op orde te krijgen.

Reageren is niet mogelijk