De beste Salsales in Amsterdam

Als je ooit wel eens Salsales in Amsterdam hebt gevolgd, dan weet je hoe belangrijk het is om een goede docent te hebben en dat kan op verschillende manieren zich uiten.

  • Techniek
  • Plezier

Ikzelf volg al jaren Salsales in Amsterdam bij La Esquina Cubana. De Salsa is een Cubaanse dansstijl die in verschillende stijlen te onderverdelen is. Mijn favoriet is nog altijd de Rumba, maar ook de Mambo of de Cha Cha Cha vind ik altijd weer leuk om te doen. Ik kom voor Salsales in Amsterdam altijd naar de dansschool La Esquina Cubana en dit heeft verschillende redenen. Ten eerste vind ik het heel erg leuk dat ze hier alle niveaus les geven. Dit betekent dus dat je zowel met beginners als vergevordenen in een zaal kan staan. Als beginner lijkt dit misschien heel erg intimiderend, maar je kunt hier juist heel erg veel van leren. En ook als vergevordene kan het nooit verkeerd zijn om weer eens terug te keren naar de basistechniek. Dit is op een gegeven moment iets dat toch wel een beetje naar de achtergrond verdwijnt. De docenten houden uiteraard rekening met je niveau en zullen er altijd weer voor zorgen dat je nieuwe dingen leert en je techniek kunt verbeteren. Maar daarnaast is het misschien nog wel belangrijker om altijd plezier te hebben. En daarom wordt ook daar een hoop aandacht aan besteed.

Meer weten over de Salsales in Amsterdam

Zit jij er ook over na te denken om Salsales in Amsterdam te volgen? Dan raden we je echt aan om daarvoor naar deze dansschool te komen. Hier weten ze als geen ander hoe zowel techniek als plezier in dezelfde les samen gebracht kunnen worden en zij willen altijd dat je met een goed gevoel weer naar huis gaat. Dit is dan ook precies de reden waarom iedereen altijd met een flinke glimlach op het gezicht naar huis gaat. Je kunt de Salsales in Amsterdam natuurlijk als koppel volgen, maar ook alleen kun je naar de Salsales in Amsterdam toekomen. Wil je hier graag meer informatie over vinden? Dan kun je hiervoor een kijkje nemen op de website van de dansschool. Ook kun je direct contact opnemen met de docenten. Zij vertellen je graag meer over de verschillende mogelijkheden waar je hier voor kunt kiezen en ook welke stijl jij het beste voor kunt kiezen. Uiteindelijk is het dus het belangrijkst dat je veel plezier hebt in het volgen van de lessen en dat je tegelijkertijd een heleboel bijleert.

Van beginner tot expert

Je hebt vast wel eens de professionele salsadansers gezien. Het ziet er altijd absoluut fantastisch uit en soms lijkt het als beginner alsof je nooit op dat niveau zult komen. Ik kan je vertellen dat ik dat idee in het begin zeker had. Dit is dan ook precies de reden waarom ik er soms echt aan twijfelde of de Salsales in Amsterdam wel een goed idee voor mij was. Uiteindelijk liet de docent mij zien hoe veel vorderingen ik eigenlijk wel niet gemaakt had in slechts een aantal weken en vanaf dat moment heb ik nog meer plezier in het volgen van de Salsales in Amsterdam. Dit is dan ook precies de reden waarom ik hier na maandenlang volgen van lessen nog steeds iedere week te vinden bent en dat met ontzettend veel plezier. Ik kan het daarnaast iedereen aanraden om hier te kiezen voor Salsales in Amsterdam. Het is ontzettend leuk om hier na een lange werkdag even lekker bij te komen en ook om in beweging te komen.

Reageren is niet mogelijk