Een strandbal bedrukken? Denk aan Promoboer

Hebt u er weleens bij stilgestaan dat een strandbal bedrukken helemaal geen slecht idee is? Niet veel bedrijven denken hieraan en kiezen er voornamelijk voor om kantoorartikelen en meer clichématige relatiegeschenken te kopen. Als u een sportzaak hebt, een zwembad hebt of op of aan het strand werkt dan kunt u er zeker baat bij hebben om een strandbal te bedrukken. Ook zomaar als cadeautje aan uw werknemers is dit een prettig presentje, zeker als het gaat om jonge collega’s die vaak gaan zwemmen of kinderen hebben. Reiswinkels en reisbureaus hebben vaak strandballen te koop. Misschien kunt u als eigenaar uw klanten eens verrassen door hen een gratis strandbal te geven! Misschien leuk om weg te geven nadat ze iets bij u hebben gekocht. Het is een persoonlijke manier om uw klanten en uw personeel te bedanken terwijl u op een interessante manier uw bedrijf onder de aandacht brengt bij potentiële klanten. Mensen nemen de bal immers mee naar hun plaatselijke zwembad of naar het strand op een Waddeneiland. Maar niet alleen kunt u nu scoren in Nederland. Want de kans is aanzienlijk groot dat ze de bal tevens meenemen als ze naar een zonnig vakantieland gaan. Denk aan het zuiden van Europa, Turkije of de Cariben. Klinkt u dat als muziek in de oren en wilt u graag weten wat uw opties zijn op het gebied van het strandbal bedrukken? Lees dan vooral even verder.

Uw strandbal bedrukken we in een handomdraai

U kunt bij ons al in vier stappen een strandbal laten bedrukken. Dit gaat als volgt:

  • Ga naar de website en klik op het kopje waar u strandballen kunt vinden. U zult zien dat we diverse ballen in ons assortiment hebben. Het eerste wat u moet doen is de kleur bepalen. Meerdere kleuren zijn mogelijk. Het is belangrijk dat uw geschenk opvalt. Want dan weet u zeker dat u veel geïnteresseerden kunt vinden.
  • Dan kiest u de bedrukking uit. We kunnen uw strandbal bedrukken met uw bedrijfslogo, een slagzin, het adres, de naam en uw contactgegevens. Niet te veel en zeker niet te weinig informatie moet u op de strandbal bedrukken.
  • Dan kiest u het formaat. Zo bieden we u kleine en grote strandballen en alles wat daar tussen zit. Bijvoorbeeld een bal ter grootte van een voetbal. Alles is mogelijk!
  • Ten slotte hoeft u enkel nog de levertijd te selecteren. Houdt u er wel rekening mee dat het strandbal bedrukken zelf ook wat tijd kost. In ongeveer 10 werkdagen zal uw bestelling worden afgeleverd.

Het strandbal bedrukken laat u vervolgens in zijn geheel aan ons over. Wat u wel altijd krijgt toegestuurd is een proefdruk. Mocht u niet zo tevreden zijn en bijvoorbeeld het formaat of lettertype willen aanpassen, dan kan dat nog mooi op tijd.

We leveren op de afgesproken leverdatum

Wilt u graag persoonlijk contact opnemen omdat u een vraag hebt over het strandbal bedrukken? Dan kunt u uiteraard snel met ons in contact komen. Vul bijvoorbeeld het online formulier in of bel ons tijdens kantooruren even op. Het grote voordeel aan het strandbal bedrukken bij Promoboer is misschien nog wel het feit dat we bij het hele productieproces betrokken zijn. Ondanks het feit dat de meeste artikelen in China worden vervaardigd in onze eigen fabriek, kunnen we toch al uw wensen op maat maken! Dat is een groot verschil met onze concurrenten omdat u daar meestal enkel kunt kiezen uit een aantal standaardafmetingen. Het is hierdoor tevens mogelijk om direct in het proces in te grijpen zodat we te allen tijde een uitstekende kwaliteit kunnen garanderen!

Reageren is niet mogelijk