Een heerlijke dag met activiteiten in Schiedam

Ben je op zoek naar leuke activiteiten in Schiedam, dan heb ik nog een leuke tip voor je. Ik heb een grote vriendengroep en om verschillende redenen ben ik altijd op zoek naar leuke activiteiten in Schiedam. De ene keer wil ik mijn verjaardag op een bijzondere manier vieren. Ik heb ook een keer een vrijgezellenfeest voor een vriendin georganiseerd. Maar ik vind het ook heel leuk om regelmatig met de hele vriendengroep af te spreken. Tegenwoordig wonen we allemaal niet echt meer bij elkaar in de buurt, dus dan organiseren we een dagje met z’n allen. Dat is altijd helemaal geweldig. Ik vind het dan heel fijn om bij te kletsen met iedereen, maar er is ook altijd ruimte voor activiteiten in Schiedam bijvoorbeeld. Aan de ene kant is kletsen heel leuk, maar naar mijn mening moet er ook altijd wel iets gebeuren, al is het maar iets kleins. En als ik leuke activiteiten in Schiedam wil organiseren voor vrienden of familie, is er een bepaalde plek waar ik altijd met veel plezier naartoe ga, en dat is café De Nieuw Brug.

De leukste activiteiten in Schiedam vind je bij De Nieuwe Brug

Ik ken Schiedam behoorlijk goed omdat ik er al jaren woon, dus ik weet inmiddels ook wel waar je moet zijn als je leuke activiteiten in Schiedam wil organiseren. En ik zou café De Nieuwe Brug zeker aanraden. Ga eerst eens naar de site cafe-denieuwebrug.nl voor een kennismaking. Mocht je ook iets willen organiseren in Schiedam, dan is het goed om je eerst even te oriënteren. En een website bezoeken is dan heel erg handig. Waarom ik voor activiteiten in Schiedam graag naar De Nieuwe Brug ga? Om verschillende redenen:

  • Leuke activiteiten
  • Live muziek
  • Gezelligheid aan het water

Ik vind het altijd heel belangrijk dat er een goede sfeer is in een café en daar ben je bij De Nieuwe Brug eigenlijk altijd zeker van. Het personeel is top en doet er altijd alles aan om de klanten zo veel mogelijk tevreden te stellen. Maar wat ik minstens zo leuk vind, is dat je in dit café ook echt iets kan doen. Met de vrienden houden we bijvoorbeeld van darten en biljarten, en dat kan hier. Er is ook echt een dartcompetitie, dus hier kun je als liefhebber ook aan meedoen.

Geniet volop van een mooie dag in Schiedam

Ik houd heel erg van live muziek en ook daarvan kun je volop genieten in dit café. Als je in de avond met z’n allen een drankje doet en er wordt live muziek gespeeld, dan zorgt dat meteen voor een bijzondere sfeer. Ik houd daar heel erg van. En als het lekker weer is, geniet ik volop van de gezelligheid aan het water. Er is een terras waar het heerlijk is om te zitten. Dus als de zon ook maar een beetje schijnt, is De Nieuwe Brug de plek waar je moet zijn. Ik heb hier onlangs mijn verjaardag gevierd en ik kan niet anders zeggen dan dat het helemaal fantastisch was. Iedereen vermaakte zich met een spelletje, een heerlijk hapje en drankje. Zo hoefde ik zelf niet alles te regelen, wat altijd gebeurt als je het zelf thuis organiseert. Dan heb je zelf geen tijd om te genieten, en dat had ik nu wel. De sfeer was zo bijzonder, dat is voor mij een hele dierbare herinnering. Dus wil je bijkletsen met vrienden, een feestje of iets bijzonders vieren en je houdt van activiteiten in Schiedam? Ga dan naar de Nieuwe Brug,

Reageren is niet mogelijk