Beste kapper voor dreadlocks in Amsterdam

Wil jij dreadlocks in Amsterdam laten zetten? Zorg er dan voor dat je naar een kapper gaat die hier gespecialiseerd in is. Er zijn meerdere partijen die aanbieden om je dreadlock in Amsterdam te zetten, maar ga niet zomaar naar iemand toe. Het is voor je eigen bestwil, want als je dit laat doen door iemand die geen kennis heeft van deze specialisatie, heb je daar alleen jezelf maar mee. Ten eerste zal het er niet mooi uitzien en ten tweede kan je eigen haar ook nog eens beschadigd raken. Dat moet je zien te voorkomen en dat kun je alleen maar doen door naar een goede zaak te gaan waar ze gespecialiseerd zijn in de dreadlock. Amsterdam is gelukkig een stad waar alles kan dus toen ik dreadlocks wilde, ben ik in mijn stad goed rond gaan kijken. Als ik iemand op straat tegenkwam die mooie dreads had, stapte ik er gewoon op af om te vragen waar diegene ze had laten zetten. Dat is eigenlijk de beste manier om erachter te komen wat een goed adres is. Op deze manier ben ik uitgekomen bij Dreadlock Care in Amsterdam.

Dreadlock Care: specialist in dreadlock te Amsterdam

De kwaliteit van het zetten van de dreadlock in Amsterdam stond voor mij bovenaan mijn prioriteitenlijst. De enige manier om daar achter te komen, is door actie te ondernemen. Daarom heb ik eerst de site goed bekeken om te ontdekken wat ze allemaal te bieden hebben. Daar werd ik al blij van, dus ik heb toen telefonisch contact opgenomen om een aantal vragen te stellen. Ik wilde meer weten over de kwaliteit, de soorten dreadlocks, de prijs bijvoorbeeld. En toen had ik een goed beeld van wat Dreadlock Care te bieden heeft en dat beviel me uitstekend. Dus toen ik definitief besloot om mijn dreadlocks in Amsterdam te laten zetten, ging ik naar deze specialist. Dat is me heel erg goed bevallen. Dus ben je ook aan het zoeken naar een goed adres voor je dreadlock in Amsterdam, dan zou ik zeker naar Dreadlock Care gaan. Om de volgende redenen:

  • Ruime keuze dreads
  • Worden stevig vastgezet
  • Eigen haar beschadigt niet

Ik ben heel erg tevreden met het eindresultaat. Ik ging erheen en het bleek dat er allerlei soorten dreads waren waar ik uit kon kiezen. Dat vond ik heel erg fijn, op deze manier kon ik echt voor het kapsel gaan dat helemaal bij mij zou passen.

Welke dreads passen bij jou?

Het is niet makkelijk om een keuze te maken als je gaat voor dreadlocks in Amsterdam. maar als je voor deze zaak kiest, ga je voor kwaliteit. Ik kan je vertellen dat alles zeer professioneel wordt gezet. Alles is stevig vastgezet, ik heb eerder weleens gehoord dat bij anderen alles snel losliet. Dat wilde ik voorkomen en daarom ben ik zo blij met de vakkennis van de kappers en hun goede technieken en materialen. Ook was ik heel blij om veel keuze te hebben, je kunt bijvoorbeeld gaan voor lichtgewicht, of gekrulde dreads. Het is allemaal mooi, het is maar net wat het meest bij jou past. Een ander heel groot voordeel vond ik dat je ook bij ze terecht kunt voor de verzorging van je dreads. Als je ze hebt laten zetten, wil je ze ook goed verzorgen zodat ze er goed uit blijven zien en je er zo lang mogelijk van kunt genieten. Dus ga naar dreadlock-care.nl en ga voor de dreadlocks die helemaal bij jou passen. Dan zie je er echt te gek uit.

Reageren is niet mogelijk