Een afvalperscontainer voor uw bedrijf

Veel bedrijven kennen het probleem dat er grote hoeveelheden afval worden geproduceerd en dat er te weinig capaciteit is om de afval te verwerken of op te slaan, voor dit wordt opgehaald door de afvaldienst van de plaatselijke gemeente. Dit brengt vele nare situaties met zich mee, waaronder:

  • Zwervend afval over uw terrein
  • Nare geuren en stankoverlast
  • Vliegen en insecten
  • Ongedierte als muizen en ratten

Een afvalperscontainer is een goede manier om grote hoeveelheden afval te verwerken voor uw organisatie. Een afvalperscontainer lijkt misschien een grote en dure oplossing, maar niets is minder waar. Een afvalperscontainer kan eenvoudig gehuurd worden via afvalperscontainer.nl. U bent hier altijd verzekerd van de juiste afvalperscontainer voor uw bedrijf.

Een afvalperscontainer die past bij uw organisatie

Een container voor afval heeft slechts beperkte capaciteit. Dit komt omdat het afval niet compact is en er veel loze ruimte ontstaat door het willekeurig stapelen van afval in een container. Een afvalperscontainer kan een enorme hoeveelheid afval kwijt, juist door dit probleem tegen te gaan. Het afval kan verzameld worden in prullenmanden en afvalbakken in uw organisatie en wanneer het tijd is om deze te legen, dan haalt u simpelweg de zakken eruit, deze deponeert u in de afvalperscontainer en u sluit deze af tot u al het afval in uw bedrijf heeft verzameld. Vervolgens zet u met één druk op de knop een persmechanisme in werking die het afval doorschuift naar de achterzijde van de perscontainer, waar door de grote druk alle loze ruimte teniet wordt gedaan. Het afval wordt samengeperst en neemt daardoor slechts een fractie van de capaciteit van de container in dan daarvoor. De perscontainer blijft afgesloten, waardoor u geen last heeft van stankoverlast en de geur ook geen ongedierte aantrekt. U bent zo in één keer van uw probleem af.

De voordelen van een perscontainer voor afval op u w terrein

We hebben al enkele voordelen benoemd en die zijn eigenlijk al voldoende reden om een afvalperscontainer te bestellen. Echter vertellen we u er nog meer, want wat denkt u van:

  • Een diversiteit aan capaciteit
  • Minder transportkosten voor het afvoeren van afval
  • Besparing van ruimte
  • Eenvoudige bediening
  • Diverse opties
  • Geen eigendom, maar huur met controle en onderhoud

Kortom, u wordt door de komst van een perscontainer voor afval op uw terrein volledig ontzorgd én u bespaart ook nog eens kosten. U hoeft zich niet druk te maken om het legen van de container. Zodra deze op 80% van zijn capaciteit zit, wordt een signaal afgegeven dat de container bijna vol zit. De container wordt dan binnen 24 uur geleegd. Daarnaast worden de perscontainers in diverse maten geleverd en kunt u kiezen tussen een container van 3 m3 tot wel 34 m3. Hiermee wordt het afval professioneel verwerkt en opgehaald en hoeft u nooit aanwezig te zijn om een container te laten legen. De prijzen van een afvalperscontainer zijn afhankelijk van het model perscontainer dat u kiest. Op www.afvalperscontainer.nl kunt u kiezen uit een groot aantal verschillende perscontainers om uw afval samengeperst in op te slaan. Van standaard modellen tot containers met een deur, met een hefkantelaar, een hydraulische klep, een camping model, een dockshelter model. U kunt het zo gek niet bedenken of er is een oplossing bedacht die aansluit bij de organisatie waarvoor u een perscontainer zoekt. Of het nu gaat om een groot verzorgingstehuis, een productiehal, een warenhuis, een school, een horecagelegenheid of een recreatieplek als een camping, het afval dat uw organisatie of bedrijf produceert zal nooit meer een probleem vormen voor u en uw omgeving. Dat is een gerust gevoel.

Reageren is niet mogelijk