De geweldige lean opleiding

Het was inmiddels enkele jaren geleden dat ik mijn eigen bedrijf had opgericht en alhoewel ik de nodige groei had doorgemaakt in deze jaren, merkte ik de laatste tijd toch wel dat dit min of meer gestagneerd was. Ik was al geruime tijd op zoek naar hoe dit nu eigenlijk kwam. Maar ik leek er zelf maar niet achter te kunnen komen. Ik heb het hier ook met andere ondernemers over gehad en een van hen wees mij op de lean opleiding van het bedrijf EC&S Interim management consultancy. Hier bieden ze je de mogelijkheid om de lean opleiding te volgen en zo weer op een unieke manier naar je bedrijf te kunnen kijken.

Wanneer de werkzaamheden binnen je bedrijf eigenlijk niet op de meest optimale manier gedaan worden dan kan dit al snel betekenen dat je bedrijf niet optimaal functioneert. Dat is natuurlijk niet iets waar je als ondernemer over na wilt denken. Je gelooft graag dat je alles uit je bedrijf haalt wat erin zit en dat alle processen binnen het bedrijf optimaal zijn opgezet. Helaas is dit bij veel bedrijven echter niet het geval en ook binnen mijn bedrijf was dit zo. Het was dus tijd voor een verandering en tegelijkertijd wilde ik ook leren hoe ik dit soort zaken in de toekomst kon voorkomen en daar is de lean opleiding echt ideaal voor.

Meer weten over de lean opleiding

Natuurlijk koos ik er niet zomaar voor om de lean opleiding te gaan volgen. Ik ben eerst eens gaan kijken op de website van het bedrijf EC&S Interim management consultancy om te zien wat het nu precies allemaal inhield en hoe het mij verder zou kunnen helpen. Aan de hand hiervan ben ik dan ook eens gaan kijken of dit inderdaad echt was waar ik naar op zoek was. De informatie die ik over de lean opleiding kon vinden was heel erg duidelijk en al snel had ik eigenlijk de beslissing gemaakt om dit inderdaad te gaan doen. Ik heb vervolgens contact opgenomen met de medewerkers van het bedrijf, in de hoop dat zij mij nog meer informatie konden geven. En dat was inderdaad het geval. Ik werd ook zeer vriendelijk te woord gestaan en er werd mij eigenlijk al direct gevraagd of ik wist waar ik naar op zoek was. Bij het maken van het plan van aanpak houden ze er uiteraard rekening mee wat jij wilt bereiken met je bedrijf en hoe de lean opleiding hierbinnen kan passen. Aan de hand daarvan zijn ze dan ook voor mij aan de slag gegaan om de best mogelijke lean opleiding op te zetten.

Een geweldig eindresultaat

Ik kan niet anders zeggen dan dat het eindresultaat van de lean opleiding echt fantastisch was. Ze weten bij dit bedrijf absoluut waar ze mee bezig zijn op dit gebied. Het is daarnaast ook zeer interessant om aan de slag te gaan met een interim manager. Hij kon echt met een frisse blik naar mijn bedrijf en de verschillende werkzaamheden kijken en op die manier krijg hij het al vrijwel meteen voor elkaar om een aantal veranderingen op poten te zetten. Tijdens de lean opleiding leerden we daarnaast om ook zelf op deze manier naar het bedrijf te kijken en de werkzaamheden die we uitvoeren. Dit is voor mij als ondernemer natuurlijk belangrijk, maar ook mijn werknemers hebben hier ontzettend veel van opgestoken. Nog steeds hebben we het vrijwel dagelijks over de lean training en dat wil zeker wel wat zeggen. Wil jij ook graag jouw bedrijf beter aanpakken? Kom hiervoor dan naar de website van dit bedrijf.

Reageren is niet mogelijk