Ben je op zoek naar een loopbaancoach in Rotterdam?

Woon jij (in de buurt van) Rotterdam en heb je het gevoel dat er veel meer uit je carrière te halen valt dan je op dit moment doet? Dan zou je Het Groei Atelier in kunnen schakelen. Via hen vind je namelijk een loopbaancoach in Rotterdam, die jou gaat helpen bij het zetten van concrete stappen in de juiste richting. Dit doet deze coach aan de hand van een uitgebreide analyse van wat je leuk vindt en waar je goed in bent, en bovendien aan de hand van jouw persoonlijke doelen en dromen. Iedereen is anders, en dus krijg je van deze loopbaancoach in Rotterdam ook een traject dat volledig op maat is gemaakt voor jou. Waar het om gaat is dat jij gaat inzien hoe je jouw talenten zo goed mogelijk in kunt zetten, en dat op een manier die past bij hoe jij bent. Iedereen handelt namelijk op een andere manier en heeft andere talenten. Jij bent misschien heel erg analytisch, terwijl een ander erg creatief is en goed is in verbinden. De ene persoon is erg sociaal en houdt van roering om zich heen op het werk terwijl de ander absolute stilte nodig heeft om te kunnen functioneren. Doordat we allemaal ontzettend ambitieus zijn willen we nogal eens vergeten (of negeren) wat we zelf nodig hebben, waardoor we vast kunnen lopen in onze carrière. Deze loopbaancoach in Rotterdam helpt jou echter om alles weer helder te krijgen, en concrete doelen te stellen, waar je vervolgens naartoe gaat werken.

Loopbaancoach in Rotterdam voor jongvolwassenen

De grootste groep die vragen heeft en zoekende is met betrekking tot diens loopbaan is die van twintigers en dertigers. Daarom focust deze loopbaancoach in Rotterdam zich op jongvolwassenen. Zij vinden het namelijk vaak moeilijk om een balans te vinden tussen wat ze graag willen en wat ze kunnen, en dus een fijne carrière op te bouwen. Je kunt wel heel erg goed zijn in wat je doet, maar als de manier van werken niet past bij jouw persoonlijkheid dan zul je nooit ver komen. Het is dus de kunst om te weten waar je goed in bent, en dit toe te passen op een manier die bij jou past. Als je daar moeite mee hebt dan zou je dus deze loopbaancoach in Rotterdam in kunnen schakelen, want daarmee kom je verder.

Welk type coach past bij jou?

Het kan ook zijn dat je op andere vlakken dan in je loopbaan vastloopt in het leven. Ook dan kun je terecht bij Het Groei Atelier. Ze bieden namelijk drie verschillende soorten coaches aan:

  • Een loopbaancoach in Rotterdam
  • Een Life Coach in Rotterdam
  • Een Stress & Burn-out coach in Rotterdam

Als je dus tegen meer algemene problemen aanloopt in het leven of je bent helemaal opgebrand dan kun je via Het Groei Atelier ook een coach inschakelen die je daarbij helpt. Je gaat dan net als bij de loopbaancoach in Rotterdam eerst analyseren hoe je zelf in elkaar zit en wat je nodig hebt, en daarna je doelen omschreven. Als je dat eenmaal duidelijk hebt kun je aan de slag en concrete stappen zetten richting een betere en vooral gelukkigere versie van jezelf. 

Reageren is niet mogelijk