Zoekt u tafelpoten?

Wanneer u wellicht gaat verhuizen, of uw woning opnieuw probeert in te richten of probeert te vernieuwen, dan zijn nieuwe tafelpoten niet per se het eerste waar u aan denkt. Echter, nieuwe tafelpoten kunnen een wereld van verschil maken in het design binnen uw huis. Daarbij kan het soms ook een stuk goedkoper zijn om slechts uw tafelpoten te vernieuwen dan om een gehele nieuwe tafel te kopen. Denkt u bij nieuwe tafelpoten aan slechts saaie statische balken? Dan heeft u het helemaal mis! Op de website van Meubelpootjes vindt u naast standaard balken welke kunnen dienen als tafelpoten, ook fantastische moderne designs welke u onder uw tafel kunt plaatsen! Op deze manier heeft Meubelpootjes voor elk design en elk interieur geschikte tafelpoten. Verder bieden nieuwe tafelpoten niet alleen de mogelijkheid tot het vernieuwen van uw interieur. Een andere reden om nieuwe tafelpoten te kopen kan zijn dat u de hoogte van uw tafel wilt veranderen, omdat u wellicht stoelen hebt gekocht met een diepere of minder diepe zit. Wat uw reden ook is, de mooiste tafelpoten vindt u op de website van Meubelpootjes.

Tafelpoten kopen bij Meubelpootjes; hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer u op de website van Meubelpootjes kijkt om tafelpoten te kopen, dan zult u gegarandeerd een design vinden welke bij uw interieur en voorkeur past. De prijzen en maten staan eerlijk vermeld op de website van Meubelpootjes. Heeft u andere maten nodig dan de standaard maten welke op de website vermeldt staan? Dan is dat natuurlijk geen probleem! Voor tafelpoten in de benodigde maat kunt u contact opnemen met één van de medewerkers van Meubelpootjes. Zij helpen u graag verder. Andere voordelen van tafelpoten kopen bij Meubelpootjes zijn de onderstaande:

  • Een snelle bezorging. U ontvangt uw tafelpoten binnen slechts 1 tot 3 werkdagen thuis!
  • Veilig betalen. Om voor iedereen een passende betaaloplossing aan te bieden, kunt u op zeven verschillende manieren betalen bij Meubelpootjes.
  • Lage internetprijzen. Ondanks deze lage prijzen voor de tafelpoten, krijgt u natuurlijk wel tafelpoten van hoge kwaliteit toegestuurd. 
  • 100% tevredenheidsgarantie. Wanneer u binnen 14 dagen erachter komt dat u niet tevreden bent met de tafelpoten welke u heeft besteld, dan kunt u zonder problemen uw geld van ons terug krijgen. 
  • Levering is mogelijk in heel Nederland, België en Duitsland. Uiteraard blijft de hierboven genoemde snelle bezorging van kracht!

Wanneer u vragen of klachten heeft kunt u een email sturen naar het email-adres welke vermeld staat op de website. Verder kunt u ook het contactformulier op de website invullen, als u vragen of opmerkingen heeft over bijvoorbeeld de tafelpoten op de website. 

Andere poten naast tafelpoten

Zoals de naam van de website al zegt, verkoopt Meubelpootjes.nl niet alleen tafelpoten. Ook poten welke onder andere meubels passen kunt u vinden op de website van Meubelpootjes. Naast tafelpoten kut u bijvoorbeeld denken aan pootjes voor onder kasten, banken of stoelen. Verder kunt u op de website ook informatie vinden over hoe u uw tafelpoten zelfstandig kunt vervangen. Dit bespaart uiteraard een hoop kosten in vergelijking tot wanneer u hier iemand voor inhuurt. Neem daarom snel een kijkje op de website van Meubelpootjes!

Reageren is niet mogelijk