Zoekt u een tuinman Hengelo?

De beste tuinman Hengelo vindt u bij Reerink Schoonmaak & Onderhoud! Of u nu in een klein appartement woont in het midden van de stad Hengelo en slechts een kleine tuin heeft waar onderhoud aan verricht moet worden, of u heeft een groot landhuis aan de rand van Hengelo met een erg grote tuin; de tuinman Hengelo van Reerink Schoonmaak & Onderhoud staat voor u klaar!  Uiteraard staan zij ook klaar voor het schoonmaak en onderhoud van terreinen rond bijvoorbeeld bedrijven of verenigingen. De tuinman Hengelo kan alles! Onkruid verwijderen, schoffelen, harken en snoeien. Op deze manier ligt uw tuin er altijd netjes en professioneel verzorgt bij. Daarnaast hoeft een tuinman helemaal niet duur te zijn. Bij Reerink Schoonmaak & Onderhoud vindt u een tuinman Hengelo voor de beste prijs-kwaliteit verhouding. Kijk voor meer informatie op de website van Reerink Schoonmaak & Onderhoud

De diensten van uw schoonmaker en tuinman Hengelo

Reerink Schoonmaak & Onderhoud is een bedrijf dat niet alleen diensten levert met betrekking tot een gezochte tuinman Hengelo, maar ook met betrekking tot schoonmaak klussen in Hengelo. Op de website van Reerink Schoonmaak & Onderhoud kunt u heel duidelijk vinden welke diensten dit bedrijf levert. Ook kunt u per dienst informatie vinden. Hieronder staan de geleverde diensten opgesomd:

 • Tuinonderhoud
 • Onkruidbestrijding
 • Leeghalen tuin
 • Algemene schoonmaak
 • Uurtjepoetsen
 • Ontruimingen
 • Glasbewassing
 • Gevelreiniging en graffitiverwijdering
 • Vloeronderhoud
 • Zonnepanelenreiniging
 • IndustriĆ«le reiniging
 • Opleveringsschoonmaak

Zoals u ziet zijn er dus vele verschillende diensten welke geleverd kunnen worden door een tuinman Hengelo of door een andere medewerker van Reerink Schoonmaak & Onderhoud. Uiteraard worden alle schoonmaak- en onderhoudstaken zeer goed uitgevoerd, zodat uw pand of tuin er weer fantastisch uit ziet!

Meer over het groenonderhoud door Reerink Schoonmaak & Onderhoud

Er zijn drie hoofdtaken welke Reerink Schoonmaak & Onderhoud kan uitvoeren met betrekking tot het groenonderhoud. Er kan een tuinman Hengelo komen welke simpelweg gewoon tuinonderhoud uitvoert. Hieronder vallen taken als: het verwijderen van groene aanslag op tegels, harken, schoffelen, grasmaaien, snoeien, takken en/of bomen verwijderen, vijvers opvullen met zand en onkruid bestrijden. De tuinman Hengelo kan ook speciaal ingehuurd worden om slechts onkruid te bestrijden. Omdat het sinds 2016 verboden is om chemische bestrijdingsmiddelen te gebruiken biedt Reerink Schoonmaak & Onderhoud een duurzame onkruidbestrijding aan. Deze middelen zijn bijvoorbeeld mechanische, thermische of licht chemische bestrijdingsmiddelen. De derde en laatste dienst welke Reerink Schoonmaak & Onderhoud aanbiedt is het leeghalen van een tuin. U kunt een tuin vanwege diverse redenen leeghalen. De meest voorkomende reden is dat u van plan bent om uw tuin op te knappen na bijvoorbeeld een verhuizing. Bij het leeghalen van een tuin komen diverse aspecten kijken. Reerink Schoonmaak & Onderhoud kan al deze aspecten dekken. Echter, het is ook mogelijk om afspraken te maken over welke taken de medewerkers van Reerink Schoonmaak & Onderhoud uitvoeren en welke taken u zelf wilt uitvoeren, om op deze manier de kosten te dekken. Wat u ook van plan bent, de tuinman Hengelo denkt altijd met uw mee. De tuinman Hengelo is beschikbaar in Hengelo en de omgeving van Hengelo! Heeft u vragen over de tuinman Hengelo of wilt u advies van de tuinman Hengelo over uw situatie? Neem dan contact op!

Reageren is niet mogelijk