Wilt u ook een Magento webshop?

Wij hebben een jaar geleden besloten dat wij meubels willen importeren uit het buitenland, deze in Nederland willen opknappen en vervolgens willen verkopen. Wij hebben toen een ruimte gehuurd waar wij deze werkzaamheden konden uitvoeren en wij hebben gekeken naar de mogelijkheden om daar een winkel op te starten. Wij hadden al snel door dat wij vandaag de dag niet meer veel succes mochten verwachten met simpelweg een winkel openen. Wij hadden meer nodig en wij moesten daarom ook een site maken waar wij onze goederen te koop konden aanbieden. Wij hebben daarom gekeken naar mogelijkheden om ergens een goede webwinkel te laten bouwen. U moet weten dat wij niet heel veel ervaring hebben met dergelijke webwinkels en dus wilden wij graag een site laten maken die zowel voor ons goed te gebruiken was, maar die ook voor de klanten heel gebruiksvriendelijk zou zijn. Wij hebben toen gezien dat wij een Mangento webshop moesten laten maken. Wanneer je namelijk de recensies leest over een Magento webshop, dan wordt het al snel duidelijk dat dit de manier is om een goede webwinkel te laten maken. Ik ben daarom gaan kijken wie wij konden vragen om een mooie Magento webshop voor ons te maken en wij hebben toen al heel snel de mensen van Creativeict.nl gevonden. Deze site is heel interessant voor mensen die een Magento webshop willen laten maken. Ten eerste leggen de mensen van dit bedrijf heel goed uit waarom een Magenot webshop is wat je nodig hebt als je een goede site wilt bouwen. Wij vonden de informatie op hun pagina heel handig en hoe meer wij lazen, hoe duidelijker het voor ons werd dat wij een Magento webshop moesten laten maken. Wij hebben daarom al heel snel contact gelegd met de mensen van deze site om te horen hoe wij voor een goede prijs door hen geholpen konden worden. Wij waren even bang dat wij een vermogen zouden moeten uitgeven aan de Magento webshop, maar wanneer je de mensen van Creativeict.nl inschakelt, hoef je niet bang te zijn dat je naar de bank moet voor een forse lening. 

Wij lieten hier een mooie Magento webshop maken 

Wij hebben contact gelegd met de mensen van Creativeict.nl en dat is ons heel goed bevallen. Wij hebben namelijk uitgelegd wat wij graag wilden en zij hebben toen vervolgens nog met ons meegedacht om ons concept nog beter uit te werken. Wij hebben uiteindelijk dit bedrijf een Magento webshop laten maken en dat is ons heel goed bevallen. Wij zijn daarom blij dat wij dit bedrijf in de arm genomen hebben omdat wij op deze manier niet alleen zeker konden zijn dat wij een goede Magento webshop konden laten maken, maar ook dat wij voor een goede prijs geholpen konden worden. 

Wilt u ook een site laten bouwen? 

Mocht u ook graag een webwinkel willen laten maken, dan kan ik u alleen maar aanraden om dat via Creativeict.nl te laten doen omdat:

  • U hier met een team van specialisten kunt werken 
  • Deze mensen heel goed met u meedenken 
  • U hier voor een goede prijs geholpen kunt worden 

Surf voor meer info ook nog even naar Creativeict.nl. 

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk