Wil je contact opnemen met de klantenservice van Kijkshop? 

Je kent het wel, je hebt online iets besteld en bij aankomst thuis blijkt het product defect te zijn of toch niet helemaal te zijn wat je voor ogen had. Dat is natuurlijk erg vervelend. Gelukkig heb je nu veelal de mogelijkheid om het product te ruilen voor een ander product of nieuw product, of om je geld terug te vragen. In dat geval kun je het beste contact opnemen met de klantenservice. Bij Kijkshop is het, naast het kopen van een product in een van hun fysieke winkels, nu ook mogelijk om online iets te bestellen. Wanneer je vragen of opmerkingen over een product hebt dat je online bij Kijkshop hebt besteld, kun je dus ook contact opnemen met de klantenservice van Kijkshop. 

Vind alle informatie over de klantenservice van Kijkshop bij DeKlantenservice.nl 

Kijkshop was een winkel die een revolutionaire nieuwe winkelmethode hanteerde. Alle producten waren in de fysieke winkel te bekijken en bij elk product kon je een beschrijving vinden van het artikel. Wanneer je een bepaald artikel wilde aanschaffen, vulde je een formulier in met de gegevens van het product en deze gaf je dan af bij de kassa. Vervolgens werd het product voor je uit het magazijn gehaald en kon je afrekenen. In zekere zin is dit een klein beetje te vergelijken met het online shoppen dat we vandaag de dag kennen. Tegenwoordig is dat bij Kijkshop echter ook mogelijk. Omdat je vanaf nu ook online kunt bestellen bij Kijkshop, kun je dus bij de klantenservice van Kijkshop ook terecht voor alle vragen en opmerkingen omtrent de webwinkel. Heb je bijvoorbeeld een vraag over de voorraad van een product of over details van een product die je op de webpagina ziet staan, dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Kijkshop. Je kunt ook met de klantenservice van Kijkshop contact opnemen wanneer je een product besteld hebt en deze wilt retourneren of ruilen. Wanneer je een product online koopt, heb je namelijk altijd veertien dagen bedenktijd. Wanneer een product bijvoorbeeld toch niet helemaal is zoals je het had gehoopt, mag je het gewoon gratis retourneren. Ook voor informatieve vragen kun je terecht bij de klantenservice van Kijkshop. Je kunt bij Kijkshop namelijk van alles kopen: 

  • Elektronica 
  • Sieraden 
  • Verzorgingsproducten 
  • Alles voor je hobby 

Op de klantenservice van Kijkshop zitten een hoop productspecialisten. Wanneer je dus een vraag hebt over een specifiek product, kun je deze gewoon aan de klantenservice stellen. Wanneer je contact op wilt nemen met de klantenservice, dan kun je dat het beste doen via https://deklantenservice.nl/kijkshop/. DeKlantenservice.nl heeft namelijk een ontzettend grote database aan gegevens van de klantenservice van verschillende bedrijven. Zo kun je er van bijna alle bedrijven de contactgegevens, openingstijden en uitgeschreven IVR-menu’s terugvinden. Zo heb je alle informatie op een pagina bij elkaar staan en hoef je niet onnodig op de website te zoeken of in het keuzemenu te wachten wanneer je belt. 

Klantenservice gegevens van alle bedrijven beschikbaar bij DeKlantenservice.nl 

Wil jij ook contact opnemen met de klantenservice van Kijkshop of misschien wel van een ander bedrijf? Kijk dan op https://deklantenservice.nl/. Hier vind je van honderden verschillende bedrijven alle gegevens van hun klantenservice. Zo kun je precies zien hoe en wanneer je ze het beste kunt bereiken. Daarnaast heeft DeKlantenservice.nl ook nog eens het gehele keuzemenu van de meeste bedrijven uitgeschreven. Zo hoef je dus niet eerst dat hele menu af te luisteren voor de juiste afdeling en kun je jezelf tijd en geld besparen tijdens het bellen met de klantenservice. 

Reageren is niet mogelijk