Wat te doen als uw ex weigert om de verkoop van de woning door te zetten?

Ik ben tien jaar geleden getrouwd met de vrouw die mij gelukkig zou kunnen maken, althans dat was de gedachte op dat moment. Ik kom hier inmiddels behoorlijk op terug want deze vrouw heeft mijn leven behoorlijk zuur gemaakt en ik wilde daarom graag van haar scheiden. Wij zijn het namelijk over niets meer eens, maar dat wij van elkaar af wilden, dat was het enige waar wij nog dezelfde gedachten over hadden, dus wij zijn de scheiding gaan regelen. Dat was een enorme klus omdat wij ook hier weer heel veel meningsverschillen hadden. Wij moesten beide een andere woning zoeken omdat wij het beide niet vol konden houden om in ons huidige huis te wonen. Ik wilde daarom de woning verkopen, maar mijn ex weigert de verkoop van de woning door te zetten. Zij vond namelijk dat ik geen recht had op het geld, en dat vond ik weer een kromme gedachte want het is ook voor de helft mijn huis. Mijn ex weiger de verkoop van de woning in gang te zetten en dat betekent dat wij nu dubbele lasten hebben. Ik werd daar helemaal gek van want ik betaal nu steeds voor een woning die ik niet kan gebruiken. De woning staat leeg en dus wil ik hem graag zo snel mogelijk verkopen. Ik ben daarom gaan kijken wat ik moest doen nu mijn ex weigert de verkoop van de woning door te zetten. Ik heb gezien dat het namelijk niet zo is dat ik de woning kon verkopen. Zij moet daarin instemmen en dus moest ik kijken of ik hulp kon vinden. Ik ben daarom gaan googelen op ‘ex weigert verkoop van woning‘ en toen zag ik de site Vervangende-Toemstemming-Zaken.nl voorbij komen. Deze site is heel interessant voor mensen die dergelijke problemen hebben en dus heb ik de informatie op deze site goed tot mij genomen. Als uw ex ook weigert om de verkoop van uw woning door te zetten, dan is deze site zeker de moeite waard. Men heeft hier namelijk heel goede adviezen gepresenteerd waar u echt goed mee uit de voeten zult kunnen. 

Lees dit als uw ex weigert om de verkoop van de woning door te zetten 

Mijn ex weigert de verkoop van de woning te accorderen en dat is heel vervelend. Wanneer wij de woning namelijk niet kunnen betalen, kost ons dat beide heel veel geld. Ik ben daarom blij dat ik de site vervangende-toestemming-zaken.nl gevonden heb omdat ik hier precies kon vinden wat ik nodig had. Hier vond ik de informatie die er uiteindelijk toe leidde dat ik ons probleem kon oplossen zonder dat mijn ex daar meer iets over te zeggen had. 

Heeft u ook een probleem? 

Mocht u ook een probleem hebben met uw ex over welke zaak dan ook, dan kunt u altijd even:

  • Naar vervangende-toestemming-zaken.nl surfen 
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden 
  • Een keer advies vragen bij een van de experts die u via deze site kunt inschakelen 

Ik hoop dat u hier ook de oplossing van uw probleem kunt vinden.      

Reageren is niet mogelijk