Wat is een payroll constructie? Wij van NL Payroll leggen uit!

Wat is een payroll constructie? Wij van NL Payroll leggen uit!Tegenwoordig wordt een payroll constructie steeds bekender bij ondernemers. Het geeft bedrijven met medewerkers in dienst de mogelijkheid om verder te groeien, zonder de zware werkgeversrisico’s zelf te hoeven dragen. Dat is namelijk het unieke voordeel van payroll! NL Payroll legt u graag uit wat een payroll constructie is. U kunt de juridische, financiële en administratieve verantwoordelijkheden van u als werkgever overdragen aan ons als payrollbedrijf. Het overdragen van deze verantwoordelijkheden in ruil voor een payrolltarief dat u per medewerker betaalt, wordt een payroll constructie genoemd. Het biedt u veel meer mogelijkheden en ruimte, waarbij de risico’s worden verschoven naar ons als payrollbedrijf.

Payroll constructie

Bij een payroll constructie zijn drie partijen betrokken. De inlener (u als bedrijf), de medewerker(s) en het payrollbedrijf. De medewerkers krijgen een contract bij het payrollbedrijf. Wij zijn in dit geval de juridische werkgever van de medewerkers. Daarbij lenen wij deze medewerkers exclusief aan u uit, in ruil voor een payroll tarief dat u betaalt per medewerker. U behoudt zelf de controle en blijft verantwoordelijk voor de selectie en werving van personeel. De werkgeversrisico’s worden hiervan overgedragen aan ons en dat scheelt u enorm veel tijd en energie! De arbeidsvoorwaarden mag u tevens zelf bepalen, mits dit overeenkomt komt met de wetgeving. U heeft met een payroll constructie veel minder risico’s en daardoor meer ruimte om te groeien als onderneming. Daarbovenop profiteert u van onze kennis en deskundige adviezen als u graag hulp wilt bij het verlengen van contracten of het bepalen van arbeidsvoorwaarden en andere arbeidsgerelateerde kwesties.

Payroll constructie voor boost onderneming

Bij een payroll constructie worden, zoals gezegd, de juridische, administratieve en financiële zaken van het werkgeverschap uitbesteed aan het payrollbedrijf. U hoeft zich dus niet langer bezig te houden met de salarisadministratie, afdrachten van sociale premies, contracten beheren en het op een juiste wijze toepassen van de cao en pensioenen (wijzigingen). Daarbij valt het risico dat u voor de kosten draagt bij (langdurig) ziekteverzuim weg. Dit is een flinke kostenpost dat in de praktijk duizenden euro’s kost! Wij van NL Payroll bieden u de goedkoopste payroll aan van heel Nederland met gegarandeerd het laagste payroll tarief. Kwaliteit, betrouwbaarheid en service zonder concessies. Wij willen namelijk dat elke ondernemer kan profiteren van deze voordelen!

Opzoek naar de voordeligste payroll constructie? Kies dan voor NL Payroll:

 • De juridische, administratieve en financiële verantwoordelijkheden van het werkgeverschap worden overgedragen
 • Uitbetalingen van lonen worden correct en tijdig uitgevoerd
 • De arbeidsovereenkomsten en loonadministratie worden bijgehouden
 • De loonstrookjes worden duidelijk en overzichtelijk opgesteld
 • Administratie rondom ziek- en betermeldigen wordt bijgehouden
 • Registratie van gewerkte uren wordt bijgehouden
 • Reservering van het vakantiegeld en de uitbetaling hiervan wordt geregeld
 • De jaaropgave wordt opgesteld
 • Betaling van loonheffing en sociale premies wordt voor u gedaan
 • Geen risico’s bij ziekte en verzuim
 • Ervaren team voor deskundig adviezen
 • Een vaste contactpersoon
 • Een gemotiveerd team dat betrokken is
 • De voordeligste payroll constructie zonder concessies

Benieuwd wat NL Payroll voor uw bedrijf kan betekenen of wilt u graag persoonlijk advies over een payroll constructie voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan om uw voordelige payroll tarief vast te laten stellen via: nlpayroll.nl/. Wij staan voor u en uw medewerkers klaar!

Reageren is niet mogelijk