Waarom zou je voor een magenta webshop kiezen?

Als je met een webshop wilt starten doe je er goed aan je te oriënteren op de verschillende platformen die er beschikbaar zijn. Een daarvan is natuurlijk Magento. Bij Creative CT kunnen ze je vertellen waarom je het beste voor een Magento webshop kunt kiezen. Dit platform biedt je namelijk heel veel voordelen ten opzichte van andere platforms. Het is ontzettend slim gebouwd, en biedt je heel veel opties om je shop zelf aan te passen. Met deze vrijheid kun je heel gemakkelijk je shop zelf runnen, ook al heb je geen verstand van computers of codes. Met een magenta webshop kun je bijvoorbeeld:

  • Zelf producten en afbeeldingen toevoegen
  • Zelf tekstpagina’s maken
  • Zelf kortingscodes aan maken
  • Zelf instellen waar je naar verzendt en hoeveel dat per land kost

Bovendien biedt een Magenta webshop je heel veel inzicht in je statistieken. Dit wil zeggen dat je op elk moment precies weet hoeveel je omzet en wat je kosten zijn. Het wordt dus gemakkelijker om in de gaten te houden hoeveel je verdient. Bovendien kun je ook zien waar jouw klanten vandaan komen, wat het makkelijker maakt om te beslissen waar je je online marketing op gaat richten, oftewel in welk gebied je wilt adverteren. 

Wat kost een magenta webshop precies?

het is lastig om hier aan te geven wat het kost om een magenta webshop te laten bouwen, want dit is afhankelijk van heel veel factoren. Over het algemeen kun je stellen dat hoe uitgebreider je je shop wilt hebben, hoe duurder hij wordt. Hoe meer features je wilt gaan gebruiken en hoe meer verschillende pagina’s je wilt aanmaken, hoe meer tijd het kost om deze shop te bouwen. En als je ook gebruik wilt maken van iemand die voor jou de webteksten schrijft dan kost het je natuurlijk nog meer.

Hoe maak je je magenta webshop tot een succes?

Je hebt flink geïnvesteerd in die magenta webshop, in voorraad en hebt er misschien zelfs je oude baan voor opgezegd. Maar hoe ga je die shop nu tot een succes maken? het geheim zit hem in de juiste online marketing. Je moet het juiste publiek aanspreken, en hen aanzetten tot actie, oftewel: Aanzetten tot het (ten eerste) bezoeken van jouw website en (ten tweede) het doen van een aankoop. Het kan zowel een product als een dienst zijn die je verkoopt, wat dat betreft kun je voor beiden prima een magenta webshop laten bouwen. Het gaat er echter om dat je zoveel mogelijk klanten krijgt en dat doe je door online marketing. Wat allereerst super belangrijk is zijn de teksten op je website. Je moet daar de juiste kenwords in verwerken en deze bovendien op de juiste plek zetten. Zoekmachines weten dan namelijk precies waar jouw website over gaat, en zullen sneller bezoekers naar je doorverwijzen als het relevant is aan hun zoekopdracht. Daarnaast moet je vrijwel altijd aan social media marketing doen. Je kunt zelf posts maken maar dit ook aan een marketingbureau overlaten. het is maar net hoe groot je wilt dat je magenta webshop wordt. Hoe meer je investeert, hoe meer resultaten je zult zien.

Reageren is niet mogelijk