Waarom zonnepanelen huren?

Wil je duurzamer leven, maar is jouw budget beperkt, dan is zonnepanelen huren echt een uitkomst! Dit stelt jou in staat om ook met beperkte financiƫle middelen toch je woning en je leven te verduurzamen. Veel maatregelen die je op het gebied van duurzaamheid zou kunnen nemen, kosten behoorlijk wat geld. zonnepanelen huren is daarentegen heel goed betaalbaar en voor iedereen met een eigen een uitstekende manier om zelf groene stroom op te wekken!

Duurzaam met klein budget

We weten allemaal dat we maatregelen moeten gaan nemen om duurzamer te gaan leven, de wetenschappelijke onderzoeken over klimaatverandering zijn hier duidelijk over. Maar heel veel maatregelen zijn vrij prijzig en daarom is zonnepanelen huren ook zo’n prettige optie! Als jij je woning wilt verduurzamen, dan zijn er verschillende maatregelen die je kunt nemen. Zo kun je kiezen voor het plaatsen van triple glas, in plaats van dubbel glas, wat een nog betere isolerende werking heeft. Of je kunt kiezen voor spouwmuurisolatie of andere isolatiemaatregelen. Een andere optie die je hebt is je gasketel de deur uit doen en deze vervangen door een warmtepomp. Maar dit zijn allemaal opties die best veel geld kosten, helemaal als je het vergelijkt met zonnepanelen huren. Uiteraard kun je deze objecten ook open, maar ook dat vraagt weer een flinke financiĆ«le investering. Bovendien komen er dan nog extra kosten bij, denk aan onderhoud en verzekering. Het verzekeren van de panelen is echt belangrijk, hoewel ze steeds sterker worden kunnen ze wel beschadigen door storm of hagel. Maar, ook al ben je verzekerd, als er wat met een paneel gebeurt, komt een deel van de kosten toch voor jouw eigen rekening. Zit je al wat krap bij kas, dan zijn zulke onvoorziene kosten erg vervelend.

Bron: Eigenhuis.nl

Voordelen zonnepanelen huren

Kies je echter voor zonnepanelen huren bij hallostroom, dan heb je niet te maken met dergelijke problemen. Kies je hiervoor, dan profiteer je van:

  • verduurzaming van je stroomgebruik zonder grote investering
  • geen onvoorziene kosten, onderhoud en verzekering komen namelijk voor hun rekening
  • geen gedoe met de aanleg van de panelen, dit wordt helemaal door hen geregeld

Doordat ze bij hallostroom een vaste huurprijs per maand rekenen, waar onderhoud en verzekering al bij in zijn begrepen, kom jij dus nooit voor onverwachte kosten te staan. De huurprijs is bovendien zo laag dat je deze eigenlijk gewoon weer terugverdient door de lagere energierekening die jij hebt. Zo kun je dus feitelijk duurzamer leven zonder dat het je iets extra kost! Goed om te weten is ook dat als je bij hen zonnepanelen huren gaat, dit in principe voor vijftien jaar is. Na deze vijftien jaar doen ze jou een goed aanbod om ze over te nemen. Door de kleine prijs die ze ervoor vragen, is dit heel goed betaalbaar voor jou. Daarna kun jij gewoon nog vijftien jaar profiteren van zelf opgewekte stroom, een nieuw zonnepaneel heeft namelijk een levensduur van ongeveer dertig jaar. Als jij geen groot budget hebt, maar je wilt wel graag je eigen groene stroom opwekken, dan is zonnepanelen huren bij hallostroom dus een uitstekend idee!

Reageren is niet mogelijk