Vindt een goede advocaat bedrijfsovername

Gaat u een bedrijf overnemen? Hebt u bijvoorbeeld een groot aantal aandelen opgekocht en bezit u daardoor meer dan 51 procent van het bedrijf? Dan kunt u de overige eigenaren wellicht uitkopen. Dan kunt u wellicht het beste een advocaat bedrijfsovername in de arm nemen. U kunt ook een advocaat bedrijfsovername nodig hebben omdat u de erfgenaam bent van een persoon met een bedrijf. Wellicht bent u door hem of haar aangewezen als degene die het bedrijf in handen krijgt. Misschien zoekt u iemand die er beter voor gekwalificeerd is. Het kan ook zo zijn dat andere familieleden moeilijk doen over dit feit. Ook dat is een reden om een advocaat bedrijfsovername om hulp te vragen. Ziet u een buitenkansje? Een bedrijf dat voor weinig geld te koop staat en waar u niet al te veel in hoeft te investeren om het in uw ogen weer winstgevend te maken? Zoek dan samen met een advocaat bedrijfsovername naar eventuele addertjes onder het gras. We kunnen bijvoorbeeld aktes doornemen, testamenten analyseren en de jurisprudentie er op naslaan. Dankzij onze advocaat bedrijfsovername hebben diverse investeerders slim kunnen aankopen of juist verkopen. Ziet u onze hulp nu ook wel zitten? Kijk dan eens op advocatenkantoor-ondernemingsrecht.nl. Want een bedrijfsovername valt onder dit juridisch gebied. Andere zaken die onze advocaat bedrijfsovername voor u kan behartigen zijn onder andere:

  • Bestuurdersaansprakelijkheid,
  • Contracten,
  • En het oplossen van geschillen met en vennoot binnen een bv, nv, vof of cv.

Onze advocaat bedrijfsovername is gespecialiseerd in ondernemingsrecht

U kunt diverse voorbeelden op onze website vinden waar het is misgegaan. Het is daarom slim om vroeg in het stadium van ver- of aankoop een advocaat bedrijfsovername te raadplegen. Mensen hebben de verkeerde gdachte dat een advocaat enkel werkt in de rechtszaal, maar het komt zelden tot een echte rechtszaak. En dat is maar goed ook want er zijn veel te weinig rechters in Nederland. Een geschil kan prima onderling opgelost worden mits beide partijen welwillend zijn. Overigens is een advocaat en jurist en u kunt daarom bijvoorbeeld een advocaat bedrijfsovername ook vragen om enkel bepaalde contracten of voorwaarden te controleren. Onze twee advocaten hebben erg veel ervaring en helpen mensen binnen en buiten het bedrijfsleven met de overname van hun bedrijf. Het is een hectisch proces waar heel wat papierwerk bij komt kijken. Jargon waar u wellicht geen kaas van hebt gegeten. Dan treft het dat u nu een kantoor kent dat u voor lage kosten kan helpen. Op onze site vindt u tien interessante tips die u helpen bij de overname. Een aantal daarvan willen we u niet langer onthouden. Zo is het handig om een geheimhoudingsplicht te sluiten met de eventuele kopers. Besteed veel tijd aan de garanties en pas op met vrijwaringen. Op onze site kunt u al deze punten aandachtig doorlezen.

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek

U hebt aldus een advocaat bedrijfsovername nodig. Dan hopen we dat u ons eens belt of mailt. We kunnen u tijdens het gesprek al van de nodige informatie en tips voorzien. Tevens bent u van harte welkom bij ons op kantoor in Amsterdam. Daar vindt u overigens ook experts in het erfrecht. Soms hebt u een advocaat bedrijfsovername nodig die kennis heeft van het erfrecht omdat iemand u een bedrijf heeft nagelaten. Dat kan tot grote jaloezie bij familieleden leiden. U hebt geen zin in ruzies dus laat deze onderhandelingen in goede banen leiden door uw eigen advocaat. Maak dus een afspraak voor een vrijblijvend gesprek, dan zien we u binnenkort in de hoofdstad van het land bij ons op kantoor verschijnen.

Reageren is niet mogelijk