Verrijk je woning met een betaalbare Amerikaanse koelkast

Als je via Netflix Amerikaanse series of films kijkt of als je gewoonweg de bioscoop bezoekt en Hollywood films kijkt, dan zie je ongetwijfeld wel eens zo’n mooie grote Amerikaanse koelkast. Vaak heeft deze twee deuren of juist 1 grote deur. Ook zie je heel vaak dat deze Amerikaanse koelkast niet wit is zoals de meeste Nederlandse koelkasten, maar bijvoorbeeld felrood of knalblauw. Het zijn naast praktische witgoedartikelen dus ook heel fraaie decoratieve artikelen die echt een stempel kunnen drukken op je keuken. Maar een nieuwe Amerikaanse koelkast kost zomaar duizend euro. Een goedkoop model is vaak nog steeds 700 of 800 euro. Als je een mooie Amerikaanse koelkast wilt kopen, maar daar eigenlijk het budget niet voor hebt, dan kun je terecht bij dewitgoedoutlet.nl. Hier kun je namelijk terecht voor een volstrekt nieuwe Amerikaanse koelkast zonder dat je daar de volle pond voor hoeft te betalen. Je kunt bij deze winkel namelijk kiezen voor de zogenaamde b-keus artikelen. B-keus witgoed is nieuw witgoed, want het is nog niet door een consument in gebruik genomen. Het artikel komt dus rechtstreeks uit de fabriek via het transport bij dewitgoedoutlet.nl terecht. De reden dat we het b-keus witgoed noemen is omwille van het feit dat dit witgoed beschadigd is geraakt. Het kan zijn dat er in de fabriek iets is misgegaan of bijvoorbeeld tijdens het transport naar de winkel waar het desbetreffende artikel in de verkoop zou gaan. Zodra er een krasje op zit of een deukje, kun je het witgoed niet meer als nieuw verkopen in de reguliere winkels. Maar deze b-keus artikelen zijn ondanks de uiterlijke schade gewoon nieuw en dus ongebruikt. De functionaliteit zal door een krasje aan de buitenkant dan ook niet minder zijn. Een Amerikaanse koelkast koop je misschien juist omwille van de uitstraling. Maar het is goed om te weten dat een krasje ook aan de zijkant kan zitten. Deuken kunnen aan de achterkant zijn ontstaan, zodat je deze eigenlijk niet ziet. En de schade kan de Amerikaanse koelkast zomaar een paar 100 euro goedkoper maken. Mocht je geen geschikte b-keus koelkast kunnen vinden, dan kun je bij dewitgoedoutlet.nl ook terecht voor tweedehands koelkasten. Deze zijn vaak nog goedkoper dan de b-keus varianten. Deze zijn uiteraard wel al gebruikt, maar kunnen er wel nog als nieuw uitzien. Het is dan ook maar net waar je voorkeur naar uit gaat. Tevens kun je bij dewitgoedoutlet.nl terecht voor nieuw witgoed. Deze winkel is dan ook werkelijk van alle markten thuis. Surf daarom snel naar de website en ontdek of ze een mooie koelkast hebben die past in jouw keuken. 

Bestel jouw Amerikaanse koelkast online via de site

dewitgoedoutlet.nl werkt net als iedere andere webwinkel. Dat betekent dat de apparaten die je koopt netjes bij je thuis worden afgeleverd. Indien nodig en/of gewenst, kunnen de apparaten ook direct bij je thuis worden aangesloten. Tevens ontvang je op al het witgoed garantie. De tweedehands en b-keus apparaten zijn voordat ze in de verkoop gaan allemaal ook gronding nagekeken. 

Het assortiment van dewitgoedoutlet.nl

Naast de Amerikaanse koelkasten, kun je bij deze winkel ook terecht voor allerlei andere soorten witgoed. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Wasdrogers
  • Wasmachines
  • Vaatwassers

Reageren is niet mogelijk