Verpakkingsmateriaal food

Met zorgvuldig verpakkingsmateriaal food weet u zeker dat uw voeding in de beste staat arriveert op de bestemming. Hiervoor heeft u de juiste materialen nodig om ervoor te zorgen dat de voeding de optimale versheid houdt, zodat ze nog perfect zijn voor de bereiding. Als u zelf leverancier bent van voedingsproducten, dan is het inpakmateriaal een van de inkopen die u moet doen. Wierdens Verpakkingen is een kwalitatieve leverancier die al jaren mee loopt in de verpakkingsbranche. Al ruim 14 jaar lang verzorgen zij diverse verpakkingen voor meerdere doeleinden en bestemmingen. In de loop van de jaren hebben zij ook uiteenlopende oplossingen ontwikkeld voor verpakkingsmateriaal food. Vanzelfsprekende verpakkingsartikelen zijn dozen, folie en tape, maar er kunnen manieren zijn die nog voordeliger zijn voor de kwaliteit van uw voeding. Hier komt de deskundigheid van Wierdense Verpakkingen goed van pas. Mocht u zelf voorwaarden hebben voor het behoud van uw voeding, dan is het prettig dit te bespreken met de een van uw contactpersonen. Zij denken graag met uw mee om een oplossing te vinden. Wie weet draagt u bij aan een nieuwe combinatie met het verpakkingsmateriaal food die voor meerdere branches zelfs een uitkomst zal zijn. Wierdens Verpakkingen staat open voor alle wensen en suggesties om uw voedsel in te pakken.

Verpakkingsmateriaal food, uiteenlopende combinaties

Wierdens Verpakkingen noemt zich een totaalleverancier in verpakkingsmateriaal food. Dit wilt onder meer zeggen dat hun assortiment uiteenlopend is en voor alle producten de juiste verpakking te vinden. Verder zijn zij ook in staat om de producten te voorzien van gepaste bedrukking, zodat u nog professioneler uw artikelen kunt inpakken voor de ontvanger. Het is tenslotte nog mooier de verpakkingsmateriaal food te voorzien van bijvoorbeeld de naam van uw bedrijf, maar ook het type product en desnoods de hoeveelheid. Zo is het voor de ontvanger duidelijk wat in welke verpakking is te vinden. Naast uiteenlopende verpakkingen besteedt Wierdense Verpakkingen ook op de volgende manieren aandacht aan de verpakkingsmateriaal food:

  • Het bieden van een totaalconcept.
  • Milieuvriendelijk alternatief, voor geconditioneerd versturen.
  • Beschikbaarheid van icepacs die voor 100% uit cellulosevezels bestaan.
  • Mogelijkheid tot voorraad opslag.
  • Snelle levering.

Het bovenstaande kunt u allemaal verwachten bij de bestelling van materialen als het karton, golfkarton, de hoekprofielen en de machinerollen. Wanneer u gebruik maakt van de foodmailer als verpakkingsmateriaal food dan heeft u helemaal een duurzame oplossing gevonden. Bij de ontwikkeling is rekening gehouden met het milieu door gebruik te maken van recyclebaar en duurzaam materiaal. Allemaal gecombineerd met de juiste materialen om het voedsel in de juiste conditie te houden.

Alles op maat

Natuurlijk zijn er kant-en-klare soorten beschikbaar als verpakkingsmateriaal food. Maar Wierdens Verpakkingen denkt graag met u mee en verzorgt indien nodig de verpakkingen op maat. Vaak is dat ook gunstiger voor de kwaliteit van het voedsel. Juist de standaard materialen kunnen niet gunstig werken op de houdbaarheid van het eten. Om dit te vermijden, verzorgt Wierdens Verpakkingen meerdere combinaties en maakt deze nog specifieker om ze aan te sluiten op de gestelde eisen. Dit is ook een onderdeel waar u in zich kunt onderscheiden. Wanneer u nog meer aandacht besteedt aan de levering van uw voedsel, dan zal dat nog lang bij blijven bij uw klanten. Zeker als dat ten gunste is van de kwaliteit van uw voedingswaren. Maak daarom gerust gebruik van de expertise van deze verpakkingsleverancier. Ook in verpakkingsmateriaal food blijven zij ontwikkelen en innoveren om u altijd van de juiste oplossing te voorzien. Zowel bedrijven en bestemmingen in Nederland en Belgiƫ kunnen gebruik maken van hun diverse aanbod. Neem de website wierdenseverpakkingen.nl door om uw selectie te maken.

Reageren is niet mogelijk