UV zwemkleding; hoe bescherm je de kinderen het best tegen de zon?

Hoe bescherm je de kinderen het best tegen de zon? Dat is een vraag die we van ouders bij Stoere Kindjes UV zwemkleding regelmatig gesteld krijgen, want ook ouders die hartstikke goed opletten, merken dat kinderen toch verbranden. Dat moet voorkomen worden en daarvoor zijn voldoende tips te geven die er voor zorgen dat je kinderen niet meer verbranden. Het zorgen voor goede UV zwemkleding is een belangrijk onderdeel van de bescherming van je kind tegen de zon. Wij bieden wij Stoere Kindjes UV zwemkleding een ruim aanbod aan stoere zwemkleding in alle soorten en maten. Overigens hebben we ook leuke beschermende kleding voor vaders en moeders in ons assortiment waar je eens naar kunt kijken. Natuurlijk moet je zelf het goede voorbeeld geven en je zelf ook beschermen tegen de felle zon. Om je kind te beschermen moet je goede UV zwemkleding gebruiken en goed smeren. Maar er zitten wel haken en ogen aan dat smeren en dingen waar je op moet letten. De zon is onverbiddelijk en tussen twaalf en drie uur op zijn felst. Daar moet je rekening mee houden. Sommige vaders en moeders denken dat smeren alleen voldoende is en dat kinderen die in de schaduw spelen niet kunnen verbranden. Toch is dat niet waar en moet je altijd smeren, ook als de kinderen in de schaduw spelen. Kinderen tot een jaar moeten niet worden blootgesteld aan de direct zon. Zorg er dus voor dat zij UV zwemkleding dragen zoals een UV shirt, een UV luier en een hoed en brilletje. Bij Stoere Kindjes bieden wij:

  • Alle beschermende zwemkleding die je nodig hebt om je kind te beschermen;
  • Een aanbod aan functionele kleding die er ook nog eens heel erg leuk uitziet;
  • Een prettige en persoonlijke online service en een overzichtelijk webshop.

UV zwemkleding; meer tips

Goede UV zwemkleding en goed smeren dus, maar hoe vaak en waarmee? Zonnebrandcrème is over het algemeen twaalf maanden houdbaar. Dat betekent dat je moet zorgen dat je als die tijd verstreken is meteen nieuwe koopt. Neem geen risico’s, want als de houdbaarheidsdatum verstreken is, dan werkt de crème niet meer en dan is je kind dus niet goed meer beschermd. Zeker aan het begin van de zomer als alle oude flessen zonnebrand weer uit de kast worden gehaald, kun je het beste even de tijd nemen om te controleren of al die crème nog wel bruikbaar is. Het beste is vervolgens om naar de winkel te gaan en goede crème te kopen waarmee je royaal kunt smeren. De combinatie van UV zwemkleding en genoeg smeren met een goede crème kan zorgen voor de bescherming die je kindje nodig heeft om veilig en met plezier buiten te spelen. Smeer ieder uur je kindje opnieuw in en als er veel gezwommen en gezweet wordt, herhaal het dan vaker!

Online bestellen

UV zwemkleding kun je bij Stoere Kindjes online bestellen op ieder moment van de dag. De website is helemaal ingericht met het oog op jouw gebruiksgemak. Ben je op zoek naar een specifiek product maar kun je dat niet vinden, neem dan gerust even contact op. Ons telefoonnummer staat bovenaan de website vermeld. We vinden het altijd leuk om je tips te geven op het gebied van UV zwemkleding en delen graag onze kennis met jou zodat je kinderen goed beschermd de zomer ingaan. Maak ook gebruik van de handige zoekfilters zodat je het product waar je naar op zoek bent makkelijk en snel vindt. Vandaag een product bestellen voor acht uur, betekent morgen in huis.

Reageren is niet mogelijk