Survival mes voor mijn neef 

Ik sprak mijn neef laatst op de verjaardag van zijn moeder, ik zie hem niet zo vaak, maar hij heeft altijd veel interessante verhalen. Hij heeft op de universiteit een studie gedaan naar ecosystemen en biodiversiteit en is daarvoor altijd veel aan het reizen. Tijdens zijn studie was hij al met veel verschillende projecten bezig, waarbij hij vaak voor een half jaar naar het buitenland ging om daar de biodiversiteit te bestuderen. Hij ging voor een stage een half jaar naar Suriname, waar hij toen veel de jungle in moest. Hij had mij ooit verteld dat hij tijdens periodes voor meerdere weken de jungle inging met een aantal andere onderzoekers en wat lokale bevolking. Ze namen dan vaak veel spullen mee voor het onderzoek, maar ook grote voorraden eten en andere goederen om te overleven. Maar het was ook mogelijk dat er problemen voorkwamen, waardoor hij ook moest leren om voor zichzelf te zorgen in de jungle. Met enkel een survival mes kon hij een tijd overleven als dat nodig was. Ik vind het ontzettend knap dat hij dat soort dingen aandurft, maar voor hem lijkt het ondertussen normaal. Als ik het goed begreep doet hij nu vaak veel opdrachten voor de overheid. Hij gaat nu nog steeds regelmatig naar verre landen voor langere periodes om daar onderzoek te doen. Dat ik hem sprak op de verjaardag van zijn moeder was erg toevallig, want hij is niet vaak hier. Hij zou over twee weken weer op reis gaan en had er al veel zin in. Ik vroeg hem of ik iets voor zijn verjaardag kon kopen, want twee dagen na zijn vertrek zou hij achtentwintig worden. Het enige wat hij zo snel kon bedenken was een nieuw survival mes.    

Survival mes gekocht via Knifestore.nl

Ik heb nog nooit een survival mes gekocht en wist ook niet waar ik er eentje kon kopen. Maar hij vertelde mij dat ze goede merken verkopen bij knifestore.nl. Ik had al jaren niets voor zijn verjaardag gekocht, omdat hij er meestal niet was en vond het niet erg om een keertje een duurder cadeau te kopen. Maar toen ik rondkeek op de website zag ik veel verschillende soorten messen en ik wist niet wat voor een survival mes hij nodig had. Ik besloot dat het beter was om het te vragen en stuurde een email naar Knifestore. Ik legde kort uit wat zijn plannen waren en waarvoor hij het mes nodig had. Een uur later kreeg ik netjes een email terug met een aantal voorstellen. Ik kon dan zelf uitkiezen welk survival mes ik voor hem wilde kopen. Ze legde mij kort uit wat de verschillen tussen de messen waren en wat zij dachten dat de beste keuze was. Ik besloot om een van de messen te kopen die zij mij hadden aangeraden en een paar dagen later was het mes binnen.

Mijn neef was erg blij met zijn cadeau

Een aantal dagen voor zijn vertrek had ik met mijn neef afgesproken en gaf ik hem het survival mes. Hij was erg blij om me te zien en had al veel zin in de aankomende reis. Hij kon mijn cadeau erg waarderen en vertelde dat het een erg goed mes was. Hij wist zeker dat het survival mes goed van pas zou komen.

Ik was erg blij met Knifestore.nl en kan de website aan iedereen aanraden

  • Ze hebben veel verstand van hun producten en konden mij erg goed advies geven
  • Het survival mes was al binnen een paar dagen bij mij thuis
  • Ze hebben een grote selectie aan messen

Reageren is niet mogelijk