Snel uw sloopauto verkopen

Bij een sloopauto verkopen is er vaak sprake van een spoedgeval, omdat u niet te lang met de kapotte auto wilt blijven zitten. De kosten kunnen snel oplopen als uw auto total loss is. Ondanks dat u uw auto niet meer kunt gebruiken, blijven de vaste kosten wel. Omdat u nog steeds de eigenaar bent moet u wel dingen als wegenbelasting betalen en ook de Apk-keuring blijft verplicht als niet bekend is dat uw auto niet meer werkt. Er kan een flinke boete op volgen als u niet op tijd de auto van de hand doet. Zolang u op papier als eigenaar aangegeven staat, bent u verplicht om enkele verantwoordelijkheden voor het voertuig uit te voeren. Snel uw sloopauto verkopen is dus zeker belangrijk. Bovendien is het natuurlijk fijn als u niet meer met een onbruikbaar voertuig zit. Op Sloopautoverkopen.com kunt u heel snel uw sloopauto verkopen. Het bedrijf staat bekend om de zeer goede bereikbaarheid en snelle service. In drie heel eenvoudige stappen hebt u het voertuig al verkocht. Een sloopauto verkopen gaat als volgt:

  • U belt ons over de sloop- of schadeauto
  • Wij halen de auto op en geven u het vrijwaringsbewijs
  • U wordt direct in contanten uitbetaald

Veilig uw sloopauto verkopen

Een sloopauto verkopen is niet iets wat u zomaar bij iedereen doet. Het is heel belangrijk dat zaken professioneel afgehandeld worden, zodat u later niet met problemen komt te zitten. Bij een sloopauto verkopen is het vrijwaringsbewijs het belangrijkst. Er spelen een aantal factoren een rol bij dit bewijs. Ten eerste kan bijvoorbeeld alleen de koper van het voertuig het vrijwaringsbewijs aanvragen. Om de aanvraag te doen zijn er wel een aantal belangrijke documenten nodig. De aanvrager heeft het Tenaamstellingsbewijs en Overschrijvingsbewijs nodig of de kentekencard en de tenaamstellingscode. Alleen dan kan een vrijwaringsbewijs uitgegeven worden. De aanvraag wordt altijd gedaan bij de RDW. Sommige bedrijven zijn echter RDW erkend en kunnen daarom heel snel voor u een vrijwaring verzorgen. Om die reden kunt u via Autoverkopen.com ook direct het vrijwaringsbewijs krijgen. Dit document is uiteindelijk het belangrijkst bij een sloopauto verkopen, omdat u ermee kunt bewijzen aan verschillende instanties dat het voertuig niet meer in uw bezit is. Of een bedrijf betrouwbaar is, kunt u bijvoorbeeld zien aan een RDW erkend logo. Via onze website komt u altijd terecht bij een RDW erkend bedrijf en dus weet u zeker dat u bij ons goed zit.

Schadekeuring laten doen

Naast het vrijwaringsbewijs is er een aantal andere belangrijke factoren waarmee rekening gehouden moet worden. Allereerst moet natuurlijk vastgesteld worden hoe de staat van uw voertuig is. Gaat het echt om een sloopauto verkopen of is het een schadeauto die nog niet total loss is? Wij kunnen vakkundig en snel bepalen wat de staat van aangeboden auto’s is. Binnen korte tijd kunnen wij dat ook voor u bepalen zodat u snel weet waar u aan toe bent. Uw sloopauto verkopen verloopt zo heel soepel en snel. Indien u met een sloop- of schadeauto zit, kunt u ieder gewenst moment contact met ons opnemen. We zijn 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar. Zo hebt u zo iemand aan de lijn en kunnen we voor u de mogelijkheden bekijken. Er zal snel iemand bij u langskomen om de schadeauto op te halen. Vervolgens krijgt u direct het vrijwaringsbewijs en betalen we u contant uit. Een sloopauto verkopen kan bij ons zoals u ziet heel snel en eenvoudig. Hebt u vragen of wilt u nog meer informatie? Kijk dan ook eens op de website of neem contact met ons op voor persoonlijk contact.

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk