Rolcontainer

Bent u als bedrijf op zoek naar een oplossing voor de meerdere afvalstromen die er in uw bedrijf bestaan? Een rolcontainer is de perfecte manier om hiermee om te gaan, want u kunt gewoon al uw afval kwijt op een manier die bij uw bedrijf past. U kiest simpelweg de juiste rolcontainer uit voor de afvalsoorten die er binnen uw bedrijf spelen, en die rolcontainer wordt periodiek opgehaald. Bedrijfsafval.nl heeft een ruim aanbod rolcontainers, die zeer geschikt zijn voor recycling bij op het kantoor of bedrijf. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op of vraag direct een rolcontainer aan!

Een rolcontainer voor uw bedrijf

Een rolcontainer is een essentiële stap als u als bedrijf meer wilt recyclen. Bij recyclen is het namelijk essentieel dat alle stappen in het recycleproces zo makkelijk mogelijk worden gemaakt. Dat begint uiteraard bij u op het kantoor of in het bedrijf: u moet gemakkelijk toegang hebben tot de juiste prullenbakken. En als u werkt met groter afval dan is het belangrijk dat iedereen snel en gemakkelijk bij de juiste rolcontainer kan. Is de juiste container niet in de beurt, dan kiezen mensen al snel voor de restcontainer, die natuurlijk niet gerecycled wordt. Wilt u daarom meer recyclen, dan is de eerste stap het plaatsen van de juiste containers op de goede plekken. Daarvoor is een rolcontainer van Bedrijfsafval.nl essentieel: deze zijn gemakkelijk te plaatsen op de juiste plek, dicht bij de plek waar het afval geproduceerd wordt. Ontvangt u bijvoorbeeld spullen in grote dozen? Plaats dan een papiercontainer vlakbij de plek waar u deze dozen uitpakt, zodat u snel het afval kwijt kan. En omdat de containers van Bedrijfsafval.nl zeer voordelige prijzen hebben is het vaak ook kostentechnisch een uitstekend idee om te kiezen voor twee kleinere containers in plaats van één grote. Deze twee containers kunt u dan op de plekken neerzetten waar het afval geproduceerd wordt, zodat u sneller geneigd bent om het afval te recyclen. Een goed idee, zowel voor uw portemonnee als voor het milieu!

Geschikt voor alle soorten afval

Een rolcontainer vindt u bij Bedrijfsval in veel verschillende soorten. Uiteraard hebben wij rolcontainers voor restafval, papier/karton, glas, swill en plastic, maar u kunt ook kiezen voor een container voor vertrouwelijk papier. Voor iedere afvalstroom hebben wij een gewone plastic container, maar ook een extra grote metalen of polyester rolcontainer. Per container selecteert u dan hoe vaak de container moet worden geleegd, zodat u de containers echt specifiek op uw situatie aan kunt passen. De prijzen worden direct op de website weer gegeven, zodat u ook direct ziet hoeveel de container u zou kosten. Hiermee maakt u gemakkelijk uw eigen offerte aan, die echt op maat is. En natuurlijk staan wij voor u klaar om uw vragen te beantwoorden, of als u er zelf even niet uitkomt. Wij hebben veel ervaring met bedrijfsafval, en we kunnen u bijvoorbeeld helpen met het maken van een goede inschatting van de hoeveelheid afval die u produceert en welke container daar geschikt voor is. Zo weet u echt zeker dat u niet te veel betaalt, terwijl u wel gewoon al uw afval kwijt kunt. Nadat u uw container en ledigingsfrequentie heeft gekozen, kiest u een ingangsdatum en ledigingsdagen, waarna wij u een overeenkomst opsturen. Deze kunt u eenvoudig digitaal ondertekenen, zodat we al op dezelfde dag voor u aan de slag kunnen! U heeft er geen omkijken meer naar, en u betaalt gewoon per maand. Uw contact is per maand opzegbaar, dus u zit bij Bedrijfsafval.nl echt nergens aan vast. Bestel daarom nu uw nieuwe container!

Reageren is niet mogelijk