Op zoek naar een tussenschoolse opvang?

Bij de tussenschoolse opvang van Kinderstralen kunnen kinderen met plezier overblijven. Als tussenschoolse opvang horen wij wel eens dat overblijven door kinderen als spannend kan worden ervaren of dat kinderen regelmatig geen zin hebben om naar de tussenschoolse opvang te gaan. Veel voorkomende redenen hiervoor zijn dat de kinderen op de tussenschoolse opvang geen rust kunnen vinden of zich hier niet op hun gemak voelen. Bij Lunchen op school, wat een onderdeel is van tso Kinderstralen, wordt gezorgd voor een prettig klimaat tijdens het overblijven op school. Op deze manier proberen wij overblijven weer leuk en aantrekkelijk te maken voor kinderen, zodat zij vol nieuwe energie aan het volgende deel van de dag kunnen beginnen. Lunchen op school begrijpt als geen ander dat ieder kind speciale behoeftes heeft en zorgt ervoor dat de medewerkers van de tussenschoolse opvang de kinderen in deze behoeften kunnen voorzien. Op deze manier voelen de kinderen zich thuis en kunnen de ouders hun kind met een gerust hart naar de tussenschoolse opvang brengen.

 

De tussenschoolse opvang van Kinderstralen: Lunchen op school

Lunchen op school is een onderdeel van Kinderstralen. Bij Lunchen op school is het overblijven een waardevol onderdeel van de schooldag en niet zomaar een loze ruimte van tijd die men moet overbruggen. Het kind staat centraal en er wordt gestreefd naar een aanpak welke past bij de belevingswereld en ontwikkeling van een kind. De tussenschoolse opvang of pauzeopvang van Lunchen op school zorgt ervoor dat:

  • Kinderen zich erg welkom voelen en zich veilig voelen bij de tussenschoolse opvang
  • Ouders hun kind met een gerust hart laten overblijven
  • Scholen de zorg met een goed gevoel overlaten aan een professionele partner voor de tussenschoolse opvang
  • Overblijfmedewerkers met plezier en goede ondersteuning hun overblijfgroepen begeleiden

Bent u een school en bent u geïnteresseerd in de diensten van Kinderstralen en Lunchen op school? Dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier dat op de website staat. Deze kunt u invullen en hierin kunt u ook uw vraag of bericht achterlaten. Natuurlijk kunt u bij vragen over de tussenschoolse opvang ons ook telefonisch contacteren. Voor de tussenschoolse opvang hebben wij twee telefoonnummers: één voor de ouders en één voor de scholen/leveranciers. Verder staat ook het bezoekersadres, postadres en emailadres op de website van Kinderstralen vermeld.

 

De overblijf van Lunchen op school

De manier van werken van Lunchen op school bij de tussenschoolse opvang heeft een positief effect op het kind en zijn humeur. Verder is dit effect zeker ook merkbaar voor de school waarop het kind verblijft en ouders van het kind. Zo vertelt de directeur van een school die Lunchen op school als tussenschoolse opvang heeft ingeschakeld: ”Wij worden als school ontzorgd en daar zijn wij natuurlijk enorm bij gebaat.” Niet alleen de school heeft baat bij de gespecialiseerde aanpak van Lunchen op school, maar ook de kinderen die overblijven hebben baat bij deze aanpak. Kinderstralen besteed veel aandacht aan het ontwikkelen van een veilige, ontspannen en gezellige sfeer bij de tussenschoolse opvang. De kinderen krijgen bij Lunchen op school de tijd en rust om weer met nieuwe energie aan hun tweede dagdeel te kunnen beginnen. In plaats van noodzakelijk kwaad is het overblijven weer een feestje.

 

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk