Op zoek naar een goede honden trimsalon in Putten? 

Je trouwe viervoeter moet natuurlijk regelmatig goed verzorgd worden. Het is dan belangrijk dat je een goede honden trimsalon uitkiest die je hond de verzorging geeft die het verdient. Als je op zoek bent naar een goede honden trimsalon in Putten, dan ben je bij Heidi aan het goede adres. Heidi is een trimsalon in Putten gespecialiseerd in het ras Field Spaniel, maar je kunt er terecht met honden van elk ras. 

Een trimsalon gespecialiseerd in de Field Spaniel 

Trimsalon Heidi is een honden trimsalon in Putten die gespecialiseerd is in de Field Spaniel. Elk ras is er echter welkom voor een verzorgende behandeling. Ik heb zelf geen Field Spaniel, maar ik kom er met mijn hond ook voor een verzorgende behandeling. Ik heb een Japanse Akita Inu. Deze hond heeft een dubbele vacht en heeft, met name in de ruiperiode, wat extra aandacht nodig. Het is dan ontzettend belangrijk dat de hondentrimmer ook weet hoe met zo’n vacht om te gaan. De verkeerde verzorging kan er namelijk toe leiden dat de hond alleen maar meer haar verliest en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Bij trimsalon Heidi kun je met je hond terecht voor meer dan alleen de verzorging van de vacht. Bij trimsalon Heidi doen ze namelijk ook: 

  • Het schoonmaken van de oren 
  • het knippen van de nagels 
  • Het uitknijpen van de anaalklieren 
  • Het reinigen van de tanden 

Ook wanneer je alleen je hond wilt laten wassen en kammen kun je terecht bij de trimsalon in Putten. Het kan voor bijvoorbeeld honden die aan wedstrijden meedoen net dat beetje extra doen voor de vacht om ze er op hun allerbest uit te laten zien. Maar ook als je bijvoorbeeld een fotoshoot met je hond wilt doen kan het wassen en kammen je hond net dat beetje mooier maken. Wanneer je hond lekker buiten in de modder heeft zitten spelen natuurlijk ook. Zelf breng ik mijn Japanse Akita twee keer per jaar naar de trimsalon in Putten. Zij verliest haar ondervacht tweemaal per jaar. Eens in de herfst en eens in de lente. Dit zorgt ervoor dat echt alles onder de haren zit. Dat is natuurlijk niet fijn. Je kunt aan de gang blijven gaan met de stofzuiger en met kledingrollers, maar je blijft de haren overal tegenkomen. Om die reden breng ik haar naar de trimsalon. Ze wordt dan netjes gewassen en drooggeblazen met een speciale vachtblazer. Zo komen alle haren los en is ze in een keer volledig uit de rui. Dat is voor ons als de hond fijner. Ze hebben ontzettend veel verstand van het ras en van de vacht die ze hebben. Zo ziet mijn hond er na zo’n behandeling altijd perfect uit. 

Laat je hond verwennen bij Heidi 

Heb jij ook een hond en ben jij op zoek naar een goede trimsalon in Putten om je hond lekker te laten verwennen? Ga dan naar trimsalon Heidi. Deze trimsalon in Putten verzorgt netjes de vacht van je trouwe viervoeter, maar ook de oren, nagels en het gebit van je hond. Ze gaan ontzettend professioneel te werk en weten je hond ook echt op het gemak te stellen. Ze hebben ook erg veel verstand van de rasstandaard van je hond en zorgen er dan ook voor dat je hond er op zijn best uitziet. Wil jij je hond ook laten verwennen bij de trimsalon in Putten, neem dan contact op via http://www.hondentrimsalon-heidi.nl/ en maak een afspraak. Een betere trimsalon in Putten dan trimsalon Heidi is er simpelweg niet.

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk