Laat uw pasfoto maken in Oud Beijerland bij Primera Jos van Andel

Een pasfoto maken in Oud Beijerland. Het is niet de meest favoriete bezigheid van de gemiddelde persoon. Zeker wanneer een pasfoto voor een officieel document bedoeld is, moet deze aan verschillende voorwaarden voldoen. Een pasfoto maken in Oud Beijerland is echter wel verplicht voor bijvoorbeeld de aanvraag van een nieuw paspoort of een rijbewijs. Bij Primera Jos van Andel kunt u eenvoudig een pasfoto maken in Oud Beijerland voor ieder officieel document, waarna deze altijd aan alle voorwaarden voldoet. Wij leggen u graag uit wat de voorwaarden zijn als u een pasfoto moet maken in Oud Beijerland, zodat u direct nog langs kunt komen in onze winkel.

Een pasfoto maken in Oud Beijerland die voldoet aan de voorwaarden

Zoals al eerder vermeld moeten pasfoto’s aan verschillende voorwaarden voldoen als deze voor officiële documenten bedoeld is. Deze voorwaarden zijn in de loop der jaren een stuk strenger geworden, waardoor het belangrijk is dat een pasfoto maken in Oud Beijerland op een officiële manier wordt gemaakt en er een goede fotograaf bij betrokken is. Alleen een officiële fotograaf weet waar de foto aan moet voldoen, wil deze goedgekeurd worden bij de aanvraag van officiële documenten. De verschillende voorwaarden waar wij op letten bij een pasfoto maken in Oud Beijerland zijn:

  • Het formaat
  • De kwaliteit
  • Kleur
  • Scherp
  • Natuurlijke weergave van het gezicht
  • Geen filters
  • Achtergrond egaal wit, lichtblauw of lichtgrijs
  • Ogen en gezicht volledig zichtbaar

Naast bovenstaande voorwaarden mag het hoofd ook niet bedekt zijn en moet het gezicht recht naar voren kijken, de ogen op een horizontale lijn staan, de mond gesloten en een natuurlijke blik. Als het hoofd vanwege geloofsovertuigingen bedekt moet zijn, dan is dit wel toegestaan. Daarnaast zijn er ook voor kinderen jonger dan zes jaar enkele uitzonderingen op de regel. Zo hoeven deze niet recht in de camera te kijken, zolang de ogen maar zichtbaar zijn. Al deze voorwaarden maken een pasfoto maken in Oud Beijerland voor veel mensen geen plezierige bezigheid, omdat velen vaak niet tevreden zijn met hoe zij op de foto staan. Wij hebben daarom een ervaren fotograaf in dienst, die altijd uw pasfoto aan de juiste voorwaarden kan laten voldoen. Zo heeft u altijd de juiste foto’s voor al uw documenten en hoeft u nooit lang te wachten op uw foto. Daarnaast is een afspraak maken ook niet nodig. U kunt te allen tijde bij ons binnenlopen om uw pasfoto te laten maken in Oud Beijerland. Zo kunt u deze altijd op de tijden laten maken wanneer het u uitkomt en hoeft u er geen andere afspraken voor aan de kant te zetten, omdat u anders in de problemen komt.

Onze professionele fotograaf maakt de perfecte pasfoto

Primera Jos van Andel is uw expert op het gebied van pasfoto’s voor officiële documenten. Wij maken iedere pasfoto met grote zorgvuldigheid, waardoor u altijd de juiste foto’s voor de juiste documenten laat maken waarbij aan alle gestelde eisen wordt voldaan. Daarnaast passen wij ons volledig aan uw schema aan. U hoeft daarom geen afspraak te maken voordat u voor uw pasfoto’s komt. Zodra de foto’s zijn gemaakt en wij de beste hebben uitgezocht, worden deze gelijk geprint. U kunt ze dus direct mee naar huis nemen en uw documenten gaan aanvragen. U kunt naast pasfoto’s bij ons ook voor alle gebruikelijke kantoorartikelen terecht. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen of wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op primera-josvanandel.nl. Wij helpen u dan graag verder.

Reageren is niet mogelijk