Laat eens uw sleutelhangers bedrukken!

Sleutelhangers zijn er in allerlei soorten en maten. Bij Maxilia vindt u daarom een keur aan sleutelhangers. Deze bedrukken met informatie over uw bedrijf is wellicht een goed idee als u een goedkope en handige manier van marketen zoekt. Uw sleutelhangers bedrukken? Wij doen dit graag voor u. Dit artikel is ontzettend handig omdat u nu iets aan uw sleutelbos kunt hangen dat in het oog springt. Het is het belangrijkste herkenpunt van uw sleutelbos en u zult het nooit meer verwarren met de bos van uw collega’s of partner. Leg het op tafel neer terwijl u geniet van een kopje koffie in een restaurantje in de stad. Vele ogen zullen zich op de sleutelhanger richten en hopelijk onthoudt men het logo, de naam of slagzin. Wat u dan ook op de sleutelhangers wilt bedrukken, we kunnen het tot op zeer klein detail. Kijkt u maar eens naar de vele voorbeelden die op onze website worden weergegeven. Hebt u al een keuze gemaakt? Klik dan op de sleutelhanger die u wilt kopen en geef uw gegevens aan ons door. We sturen u vrijwel direct een monster op. Dat monster mag u altijd houden en als het u bevalt dan kunt u een grote order plaatsen. Op de website kunt u lezen vanaf welke hoeveelheid we bestellingen aannemen. Een bestelling plaatsen is trouwens een eitje maar dat hoeven we u wellicht niet uit te leggen. In deze moderne tijden is het maken van online bestellingen de normaalste zaak van de wereld.

Sleutelhangers bedrukken? Het is absoluut de moeite waard

U wilt aldus sleutelhangers bedrukken. Maar hebt u al over het design nagedacht?

  • Zo kunt u sleutelhangers laten bedrukken in de vorm van een opener. Leuk als er voornamelijk mannen bij u op kantoor of op de werkvloer werken. Na werktijd met zijn allen een biertje drinken? Dankzij deze hanger heeft iedereen een flesopener bij de hand.
  • We kunnen tevens sleutelhangers bedrukken in de vorm van allerlei leuke figuurtjes,
  • Maar ook sleutelhangers bedrukken met een lampje, handig als u ’s nachts naar het toilet moet maar op de energiekosten wilt besparen.
  • Gaat u vaak met een groot karretje boodschappen doen? Maar hebt u niet altijd een euro op zak? Vanaf nu hebt u deze ergernis niet langer. Want we verkopen ook hangers met een muntje eraan!

We garanderen de beste prijs en u krijgt aldus niet alleen een gratis sample als u een offerte aanvraagt, u kunt de digitale versie ook geheel kosteloos inzien. Aanpassingen aanbrengen is nu wel heel eenvoudig want u kunt het direct digitaal aan ons doorgeven. Onze reactietijd liegt er niet om zodat u spoedig de definitieve bestelling kunt plaatsen.

We helpen u aan al uw promotiemateriaal

Hebt u nog vragen aan onze klantenservice? Klim dan in de pen en schrijf een e-mail of bel ons tijdens kantooruren even op. Onze klantenservice staat dagelijks tijdens werkdagen voor u klaar om al uw prangende vragen over sleutelhangers bedrukken en andere relatiegeschenken te beantwoorden. Want u kunt hier niet alleen sleutelhangers laten bedrukken maar ook een keur aan andere promotiematerialen en kantoorartikelen. Geef dus direct aan in welke hoeveelheid u wilt bestellen. Dan sturen we de offerte deze middag nog op zodat u binnenkort mooie sleutelhangers aan personeel, klanten en bezoekers kunt geven. Het is een leuk presentje om in het kerstpakket te stoppen en handig voor zowel jong als oud. Wilt u op de hoogte blijven over kortingen en veranderingen in ons aanbod? Volg ons dan via de sociale media. U vindt ons onder andere op Facebook, Twitter en Google+!

Reageren is niet mogelijk