Laat een echte bedrijfsfilm in Hengelo maken!

Heb je een eigen bedrijf en ben je op zoek naar een originele manier om reclame te maken? Laat dan een bedrijfsfilm in Hengelo maken door jlf. Daar zijn ze onder andere gespecialiseerd in het maken van dit soort promotionele films. jlf staat voor Je Leukste Foto, want het is ooit begonnen als fotostudio. Inmiddels zijn ze enorm gegroeid en kun je bij hen dus ook een bedrijfsfilm in Hengelo laten maken. Ze noemen zichzelf enthousiaste specialisten op het gebied van fotografie en film, en dat is niet voor niets. Als je hun portfolio bekijkt zult je namelijk zien dat ze al heel veel projecten hebben gedaan en ontzettend veel ervaring hebben. Ze kunnen je bovendien niet alleen helpen met de uitvoering van je project (oftewel die bedrijfsfilm in Hengelo maken), maar ook met het ontwerp en de planning ervan. Zij weten namelijk precies hoe je jouw boodschap op film het beste overbrengt, en kunnen zelfs helpen met bepalen wat je wilt laten zien en wat niet. Omdat ze zoveel ervaring hebben gebeurt het filmen en/of fotograferen in een hele relaxte setting, en voelen je medewerkers zich dus op hun gemak. Het is niet makkelijk om voor de camera iets over het bedrijf te vertellen of te laten zien hoe jullie te werk gaan, maar bij jlf weten ze precies hoe ze je medewerkers gerust kunnen stellen. Daardoor krijg je altijd een heel natuurlijk resultaat. Ze denken namelijk altijd actief met je mee in plaats van dat ze enkel een uitvoerende rol hebben. 

Bedrijfsfilm in Hengelo plus professionele foto’s

Als je die bedrijfsfilm in Hengelo wilt laten maken om meer bekendheid te krijgen met je bedrijf dan is het slim om ook te investeren in goede foto’s van je werknemers. Bij jlf zijn ze namelijk niet alleen gespecialiseerd in het schieten en bewerken van (bedrijfs)- films, maar doen ze ook aan professionele fotografie, bijvoorbeeld voor:

  • Zakelijke portretten
  • Personeelsfoto’s
  • Bruiloften
  • Newborn foto’s

Zoals je ziet schieten ze zowel zaken voor particuliere als zakelijke klanten, waarvan de zakelijke kant voor jou waarschijnlijk het meest interessant is. Als je naast die bedrijfsfilm in Hengelo ook portretten van al je werknemers wilt hebben dan kunnen ze daar zelfs een heel event voor je omheen plannen!

Volledig verzorgd teamuitje voor personeelsfoto’s

Bij jlf hebben ze iets heel leuks bedacht voor als je naast die bedrijfsfilm in Hengelo ook portretten van je werknemers wilt, namelijk een heus teamuitje. Tijdens dit uitje komen jullie allemaal naar de studio, waar lekker hapjes en drankjes op jullie staan te wachten. Met een lekker muziekje op de achtergrond en fijne sfeerverlichting kunnen jullie de hele avond borrelen en met elkaar kletsen, terwijl jullie één voor een op professionele wijze op de foto worden gezet. Dit is een super relaxte manier om iedereen te fotograferen en jullie houden er ook nog eens leuke herinneringen aan over. Doordat de sfeer zo relaxt is staat bovendien iedereen heel erg ontspannen en natuurlijk op de foto. Ditzelfde zul je overigens zien aan de bedrijfsfilm in Hengelo die ze voor je maken. Doordat ze zoveel ervaring hebben weten ze precies hoe ze jouw werknemers het beste op film krijgen en hoe je ze instrueert, daardoor gaat het schieten van zo’n film sneller dan je dacht, en is het resultaat beter.

Reageren is niet mogelijk