Je zoekt een zakelijk reisbureau?

Reisjes die je als ondernemer maakt zitten anders in elkaar dan reizen met vrienden of familie. De hele strekking ervan is anders, en bovendien blijf je vaak maar maximaal enkele dagen op één bestemming. Dit vereist heel wat regel- en uitzoekwerk, en daar komt het zakelijk reisbureau Alliance Travel om de hoek kijken. Dit reisbureau is opgezet met het helpen van ondernemers en zakenlui op het gebied van zakenreizen. Je kunt er zowel terecht in je eentje als met je voltallige bedrijf. Heb je bijvoorbeeld meerdere werknemers die geregeld moeten vliegen om klanten te bezoeken? En is het teveel werk om zelf continu de goedkoopste tickets te boeken, hotels te regelen en het hoe en wat van het vervoer ter plaatse uit te zoeken? Dan kan Alliance Travel je helpen. Dit zakelijk reisbureau werkt voor een van tevoren afgesproken bedrag, continu de scherpste tarieven van vliegmaatschappijen in de gaten houdend. Alliance Travel regelt werkelijk alles voor de zakelijke reiziger. Hun dienstenpakket omvat bijvoorbeeld:

  • Het zoeken naar (en boeken van) de goedkoopste vliegtickets
  • Het boeken van hotels in een prijsklasse naar keuze
  • Het regelen van vervoer ter plaatse
  • Het maken van een efficiënte routes
  • het regelen van alle administratie rondom deze zakenreizen

Kort gezegd neemt Alliance Travel als zakelijk reisbureau alle zaken uit handen die je normaal zou moeten regelen wanneer een medewerker voor de zaak op reis moet. En het mooiste is dat je niet eens meer zelf hoeft te betalen, Alliance Travel regelt alle betaling en vat deze voor jou samen op één overzichtelijke factuur, die je aan het einde van elke maand ontvangt. Je bent dus niet alleen geholpen doordat je geen tijd meer kwijt bent met het uitzoeken van de meest ideale reis, maar hoeft ook de administratie niet meer te doen. De factuur die je van Alliance Travel krijgt vat alles voor je samen.

Efficient reizen met een zakelijk reisbureau

Bij Alliance Travel vinden ze het belangrijk dat jij niet teveel betaalt voor je zakelijke reis. Ze zijn zeer ervaren als zakelijk reisbureau, en weten dus precies hoe je het slimst kunt boeken en wanneer de tarieven het laagst zijn. Bovendien kennen ze intussen de vele mogelijkheden van vervoer ter plaatse in vele bestemmingen, en kunnen ze daar dus veel sneller een slimme optie voor boeken dan dat jij überhaupt kunt oriënteren op de mogelijkheden. Een zakelijk reisbureau is erop gericht de ondernemer te ontlasten op het gebied van uitzoekwerk. Al dat werk hebben ze namelijk reeds voor je gedaan, en daar profiteer jij als zakelijke klant van.

Een zakelijk reisbureau voor organisaties

Moeten jouw werknemers geregeld op reis om klanten te bezoeken, lokale projecten te managen of productlijnen te controleren? Dan is een zakelijk reisbureau inschakelen geen gek idee. Dit reisbureau is speciaal toegespitst op zakelijke reizen en kan voor u veel efficiënter routes bepalen en accomodaties boeken dan u dat zelf kunt. Zakelijke reizen boeken vereist altijd veel uitzoekwerk, deze tijd kunt u natuurlijk beter besteden aan andere zaken, uw marketing of acquisitie bijvoorbeeld. Laat het boeken van al jullie zakelijke reizen dus voortaan over aan Alliance Travel. Zij nemen al het geregel uit handen en sturen u slechts één factuur per maand, waarop alles op overzichtelijke wijze staat vermeld. Dat is zakelijk reizen zonder gedoe!

Reageren is niet mogelijk