In deze webshop koop je de mooiste strijkkralen

Is jouw dochter (of zoon) creatief aangelegd en zoek je een originele manier om ze daar uiting aan te laten geven? Dan zijn strijkkralen misschien een goed idee. Deze zijn al sinds hun lancering enorm populair onder creatieve kinderen, want ze kunnen er de mooiste kunstwerkjes mee maken. Met strijkkralen kunnen ze urenlang zoet zijn, en het leuke is dat ze deze werkjes daarna ook als decoratie in hun slaapkamer kunnen gebruiken. Ze hebben er dus dubbel plezier van, zowel tijdens het maken van de werkjes als daarna. Laat ze bijvoorbeeld allemaal dierenvormpjes maken waarmee ze daarna kunnen spelen. Ze hebben dan een zelfgemaakte boerderij en dat is natuurlijk veel leuker dan kant en klare dieren. Maar ze kunnen ook allerlei abstracte dingen maken om op te hangen op hun kamer. Vooral meisjes vinden dit erg leuk om te doen. Ze maken hartjes, cirkels en andere vormpjes in de mooiste kleuren en gebruiken ze daarna als decoratie, of als onderzetter. Als ze ze willen ophangen dan is het slim om aan de bovenzijde een kraaltje weg te laten, oftewel er een gaatje in te laten. Daar kun je dan een touwtje indoen om hem op te hangen. Als je het werkje niet te heet strijkt dan kun je overigens ook het gaatje gebruiken dat in de kralen zelf zit, maar vaak is dit al weggesmolten na het strijken. De een strijkt ze heel heet zodat alle strijkkralen volledig smelten, en de ander vindt het mooier om hem dikker te houden en nog te kunnen zien dat het eigenlijk kralen zijn.

Strijkkralen online bestellen

Je kunt natuurlijk naar een grote speelgoedwinkel gaan om strijkkralen te bestellen, maar in deze webshop hebben ze ook een super groot assortiment. Je kunt er zowel de kralen zelf bestellen als allerlei verschillende vormpjes, oftewel de witte, plastic houdertjes waar je de kralen op kunt zetten. Deze vormpjes zijn er in super veel varianten zodat kinderen hun creativiteit de vrije loop kunnen laten. Er zijn bijvoorbeeld allerlei abstracte vormpjes die het goed doen als onderzetter of als hangers (bijvoorbeeld in de kerstboom), maar ook veel specifieke vormpjes, zoals:

  • Auto’s en vrachtwagens
  • Dieren zoals een paard, konijn of eend
  • Bekende vormpjes zoals de dieren van Paw Patrol
  • Letters en cijfers

De laatsten zijn erg leuk om je kind te leren hoe je letters en cijfers maakt en hoe deze er uitzien. Ze kunnen ze zelf vormgeven (oftewel zelf alle kleuren kiezen) en er vervolgens spelletjes mee spelen. Vormpjes van strijkkralen zijn namelijk (mits op de juiste manier gestreken) super sterk en ze breken niet snel.

De grootste online speelgoedwinkel

Het Speelgoedpaleis is een van de grootste online speelgoedwinkels van ons land. Je shopt er niet alleen een grote collectie strijkkralen en vormpjes, maar ook allerlei ander speelgoed. Daarbij kun je denken aan puzzels, knutselspullen, lego, barbies, en zelfs gezelschapsspellen voor volwassenen. Je kunt er dus niet alleen shoppen voor je kids, maar ook voor als je het zelf leuk vindt om spelletjes te spelen met vrienden of familie. En dan zet je je kinderen natuurlijk aan een andere tafel met een flinke lading strijkkralen, dan vermaken ze zich wel…

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk