Hypnotherapie, is dat eigenlijk wel te betalen?

Kijkt u eens op hypnosepraktijk.net als u benieuwd bent naar hypnotherapie en of het iets voor u zou kunnen zijn. U hebt hypnose misschien weleens gezien tijdens een voorstelling, op tv of in een film. Wellicht is uw beeld niet helemaal accuraat en denkt u dat het bedrog is. Niets is minder waar! De hypnotherapie valt tegenwoordig onder de wetenschap en er is door het meten van onder andere hersenactiviteit en het doen van vele empirische experimenten aangetoond dat men dankzij hypnotherapie het onderbewustzijn kan aanspreken. En daar ligt vrij vaak de bron van psychische problemen. Diepgewortelde problemen zoals persoonlijkheidsstoornissen en dissociatieve stoornissen zijn echter wel moeilijk aan te pakken met hypnotherapie. Hoewel het in combinatie met cognitieve gedragstherapie wel wonderen kan verrichten. Want dergelijke stoornissen kunnen veroorzaakt worden door diep leed en onverwerkte trauma’s. Gaat het echter om stoornissen die genetisch zijn aangelegd zoals manische depressiviteit of een antisociale persoonlijkheidsstoornis, dan kan hypnotherapie niet veel uitrichten. Maar we benoemen deze excessen vooral om u geen valse hoop te geven! We kunnen namelijk juist erg veel voor u betekenen. Want een burn-out, een angststoornis, obesitas, diverse stressfactoren en traumaverwerking zijn voorbeelden waar hypnotherapie als geroepen komt! Klinkt u dat als muziek in de oren maar kijkt u graag de kat uit de boom? Daar is niets op tegen, een gezonde scepsis ten opzichte van nieuwe dingen is misschien wel de beste houding. Hopelijk neemt u in ieder geval even de tijd om onze site door te lezen en dan met name de ervaringen van cliënten uit het verleden.

Is hypnotherapie iets voor u?

U zult lezen dat we vele cliënten hebben kunnen helpen zodat ze een stabieler leven kunnen leiden. En is dat niet waar we allemaal naar op zoek gaan? Voor de één ligt mentaal leed op een lagere drempel dan voor een ander. Het valt simpelweg niet te meten maar toch kunt u er aan onderdoor gaan. Misschien bent u doorverwezen om hypnotherapie te volgen in combinatie met een andere therapievorm. Of om hypnotherapie de eerste kans te geven. Dat is in het geval van diverse aandoeningen in onze ogen het beste idee. Ook praktisch en financieel gezien, omdat u al na 3 sessies een ander mens kunt zijn. En we kunnen u hypnose aanleren. Niet in de zin dat u anderen in de toekomst onder hypnose kunt brengen, maar wel zodanig dat u uw eigen onderbewustzijn kunt aanspreken. Mocht u onder hevige druk staan in uw relatie of het werk, en oude klachten komen terug, dan kunt u een signaal afgeven aan uw eigen onderbewustzijn zodat u deze situatie snel de baas bent. We denken dat de hypnotherapie die u bij de Hypnose Praktijk kunt volgen u een goede dienst kan bewijzen. Voor praktische informatie zoal de locaties en de prijzen verwijzen we u graag door naar onze website. U zult zien dat we diverse vestigingen in zowel Nederland als in België hebben opgericht.

Maar waarom eigenlijk bij de hypnose praktijk?

Hopelijk denkt u nu anders over onze Hypnose Praktijk en wilt u het eens een kans geven. Veel voorkomende klachten die we hieronder kort benoemen kunnen worden verholpen door onze gerenommeerde hypnotiseurs:

  • Hebt u last van obesitas? Laat dan het irrationele hongergevoel wegnemen door een hypnotiseur.
  • Denkt u slecht over uzelf, hebt u weinig zelfvertrouwen, vindt u uzelf lelijk en denkt u dat u niets kan? Dergelijke kwade gedachten zijn nergens op gebaseerd en moeten uit uw systeem.
  • Slaapt u slecht en hebt u vroeger iets ergs meegemaakt? Laat de hypnose uw trauma verzachten of zelfs wegnemen!

Reageren is niet mogelijk