Het ompakken van goederen doen we met de hand

Zoekt u een bedrijf voor het ompakken van goederen? Het zal u misschien als groothandelaar niets verbazen dat producten op een totaal andere manier binnenkomen in dit land dan dat ze uiteindelijk in de schappen liggen. Producten worden soms wel meerdere malen herpakt totdat ze uiteindelijke te koop zijn in de winkel. Dat werk noemt men ompakken van goederen en dat is onze specialisme. Kijkt u maar eens op flexwerf.nl en lees er alles over onze werkzaamheden. U zult zien dat het ompakken van goederen bij ons op zeer grote schaal gebeurd. Maar wel allemaal met de hand. We houden onze onkosten laag omdat we scholieren vragen voor dit werk. Scholieren zijn erg flexibel en daar maken we dubbelgebruik van. Zo kunnen zij zelf inplannen wanneer ze willen werken. En dat kan zomaar veranderen als een leraar onverhoeds ziek is geworden. Dergelijke tussenuren worden door hen gebruikt om een zakcentje bij te verdienen. En het is een optie om met een groep vrienden te komen werken. Natuurlijk mag dat niet ten koste gaan van de kwaliteit en daar zullen we dan ook zeker streng op toezien. Maar al met al is het ompakken van goederen leuk werk dat in een grote goed geventileerde loods door gemotiveerde scholieren van omringende middelbare scholen wordt gedaan.

Laat het ompakken van goederen maar aan ons over

Het ompakken van goederen is noodzakelijk als uw producten in grote scheepscontainers vanuit de andere kant van de wereld worden aangevoerd. Uw producten worden stevig verpakt om het deinen van de zee te weerstaan. Er mag geen lucht en geen water bij en het gaat vaak om enorme pallets en containers met flinke dozen. Dozen waarin meerdere producten zitten die uiteindelijk los worden verkocht noemt men colli. Colli kunnen direct verwerkt worden in een supermarkt, maar gaat het om elektronische producten, dan moeten ze netjes worden omgepakt. En dat is waar wij om de hoek kijken. Dat geldt tevens voor een keur aan andere artikelen:

  • Snoepgoed,
  • Speelgoed,
  • Kleding,
  • En vele andere producten.

Natuurlijk komt niet alles uit andere landen. Ook fabrieken in Nederland leveren hun waar vaak op manieren aan waar u nog niet al te veel mee kunt beginnen. Het oog van de consument is veeleisend en wil daarom waar voor zijn geld. U kunt dit vanaf nu eenvoudig oplossen door het ompakken van goederen aan ons team over te laten. U brengt uw goederen en u haalt ze na enige tijd netjes omgepakt weer bij ons op. Klinkt u dat als muziek in de oren? Of hebt u hier toch nog enige vragen over? Klim in dat laatste geval even in de pen en schrijf een e-mail naar onze klantenservice. Ook telefonisch staan ze uiteraard tijdens kantooruren voor u klaar.

Vanuit Hengelo verwerken we dagelijks duizenden producten

Het ompakken van goederen is een vak apart en wij zijn hier een goed voorbeeld van. We houden de loonkosten en onkosten laag en kunnen snel en flexibel elk project aan. We zeggen dan ook wel regelmatig dat we van geen kleintje vervaard zijn. Het werk is niet enkel een leuk vakantiebaantje, maar kan het gehele jaar door worden uitgevoerd. Zo hebben we een database met meer dan 300 arbeiders! Zou u graag bij ons willen werken? We zijn namelijk altijd op zoek naar personeel om ons sterke team nog verder uit te breiden. Vul daarom het sollicitatieformulier op onze website direct in. U hoort misschien deze dag nog wel of we u uitnodigen voor een sollicitatiegesprek. We hopen dan ook spoedig iets van u te horen! Lees meer bij Flexwerf op de website..

Reageren is niet mogelijk