Een ESTA aanvragen voor je kind

Reis jij binnenkort met je gezin naar de Verenigde Staten? Dan zal ieder gezinslid een eigen paspoort en visum moeten hebben om het land binnen te komen. Ook je (minderjarige) kind dus. Een ESTA aanvragen voor je kind is hetzelfde als de ESTA aanvraag die je voor jezelf invult. Uiteraard mag jij het ESTA aanvragen voor je kind, dit heeft geen invloed op de goed- of afkeuring van het visum. Wil jij het ESTA aanvragen voor je kind (en ook voor jezelf en de rest van het gezin) zo makkelijk mogelijk maken? Doe dit dan via de website esta-aanvragen.com.

  • Makkelijk in een keer voor het gezin aanvragen
  • Betalen met iDeal, creditcard en meer
  • De aanvraag is in het Nederlands

Je hebt natuurlijk de officiële website waar jij het ESTA aanvragen voor je kind kunt aanpakken. Er zitten echter de nodige nadelen aan deze website. Zo moet je op deze website voor ieder persoon binnen het gezin apart de aanvraag voor een ESTA uitvoeren. Hier kan dus behoorlijk veel tijd in gaan zitten. Daarnaast moet je voor iedere aanvraag apart betalen, wat ook weer langer duurt. Dit is onder andere waarom het veel makkelijker is om dit gewoon te doen via de website esta-aanvragen.com. Hier kun je het ESTA aanvragen voor je kind doen samen met de rest van het gezin. Je vult dus in een keer alles in en je rekent aan het einde af. De kosten van het visum zijn een paar tientjes. Op de website esta-aanvragen.com kun je precies vinden wat de huidige prijzen zijn.

Meer weten over een ESTA aanvragen voor je kind

Waar veel mensen nog steeds moeite mee hebben is om de ESTA aan te vragen in het Engels. En dit snappen wij heel erg goed. Het Engels dat gebruikt wordt is erg formeel en het kan dan zomaar zijn dat je hier een fout in maakt en daar zit je natuurlijk niet op te wachten. De kans is dan aanwezig dat het visum wordt afgekeurd en dan kun je niet naar de Verenigde Staten. Op de website esta-aanvragen.com kun je het ESTA aanvragen voor je kind volledig in het Nederlands doen. Zo voorkom je dus dat er verwarring ontstaat over hoe je iets nu precies vertaalt. Daarnaast is het ook een stuk makkelijker dat je op deze website de keuze hebt hoe je voor het ESTA aanvragen voor je kind betaalt. Op de officiële website kun je alleen kiezen voor betalen met een creditcard. Als je hier geen zin in hebt of je hebt zelfs helemaal geen creditcard, dan heb je dus een probleem. Gelukkig heb je op de website esta-aanvragen.com uiteenlopende mogelijkheden op dit gebied. Je kunt bijvoorbeeld gewoon betalen met het vertrouwde iDeal.

Goed voorbereid op reis gaan

Wanneer jij voornamelijk binnen Europa hebt gereisd en je gaat nu ineens een trip naar de Verenigde Staten maken, dan kan het ineens vreemd zijn dat hier allerlei eisen aan gesteld worden. Zo moet iedereen die naar de VS vliegt een eigen paspoort hebben. Ook je kind dus. Het ESTA aanvragen voor je kind is ook gekoppeld aan zijn of haar paspoort. Verloopt een van jullie paspoorten binnenkort? Vraag dan eerst een nieuw paspoort aan en wacht nog even met het indienen van de aanvraag. Als je een nieuw paspoort krijgt, dan vervalt automatisch de ESTA die gekoppeld is aan dat paspoort. Wanneer je meerdere paspoorten hebt, is het ook heel erg verstandig om goed in de gaten te houden voor welk paspoort je de aanvraag doet. Daarmee moet je ook naar de VS reizen! Lees meer op https://esta-aanvragen.com/

Reageren is niet mogelijk