Duikvakantie Egypte

Ben jij liefhebber van duiken? Dan moet je absoluut eens op Duikvakantie in Egypte gaan! Ik ben zelf al op verschillende plekken in de wereld aan het duiken geweest, maar dit land blijft wat dat betreft toch altijd wel een van mijn favorieten. Waarom is dit zo? Omdat de onderwaterwereld je hier gewoon heel erg veel te bieden heeft. Een Duikvakantie in Egypte is leuk voor de mensen die houden van het maken van een duik naar een wrak. In het noorden van de Rode Zee vind je twee bekende scheepswrakken, namelijk de Rosalie Moller en de Thistlegorm. Op zoek gaan naar een wrak is natuurlijk altijd weer een hele belevenis, ook al weet je dat deze er ligt en weet je ook waar deze ligt. Het is de spanning van wat je er aan zult treffen, hoe het er uit zal zien en wat voor zeeleven zich er om heen verzameld heeft, want dat is iedere keer weer helemaal anders. Alleen daarom al is een Duikvakantie te Egypte aan te raden en ik zelf heb echt genoten van mijn duik naar deze wrakken!

Duikvakantie Egypte voor onderwaterleven

Houd jij niet zo van het op zoek gaan naar een scheepswrak, maar ben jij meer een duikliefhebber omdat je graag het onderwaterleven bewondert? Ook dan kan ik je een Duikvakantie in Egypte echt aanraden! Er is hier zoveel moois te zien onder water, dat is echt iets om keer op keer weer van te genieten en dat heb ik zelf dan ook al vele malen gedaan. Het is zo mooi om de dieren in hun natuurlijke omgeving te zien en te zien hoe ze zich bewegen, hoe ze in groepen of juist alleen voorbij komen zwemmen. Tijdens een Duikvakantie te Egypte kun je prachtige koraalriffen bewonderen, dit wil je echt niet missen! Daarnaast kun je het geluk hebben dat je de volgende waterdieren spot:

  • haaien
  • walvishaaien
  • dolfijnen
  • schildpadden

En dan zijn er natuurlijk nog tal van andere vissoorten die je zou kunnen zien, maar bovenstaande zijn natuurlijk wel de meest spectaculaire! Dit soort dieren vind je niet zomaar overal en als jij echt wat bijzonders wilt zien als jij een duik maakt, dan is het dus echt wel aan te raden om hier naar toe te gaan en een Duikvakantie in Egypte te maken!

Nog veel meer moois

Natuurlijk is een Duikvakantie te Egypte niet alleen maar heel erg bijzonder vanwege de onderwaterwereld, alhoewel dit voor jou waarschijnlijk wel de belangrijkste reden zal zijn om hiervoor te kiezen. Maar ook boven het water is er zoveel te zien, het land kent immers een heel erg rijke en oude cultuur en geschiedenis. Daar komt bij dat het ook nog eens zeer betaalbaar is om hier naar toe te gaan, wat het al met al dus echt tot een topbestemming maakt voor duikers! Als ik hier zelf naar toe ga, dan boek ik eigenlijk altijd bij Vakantieduiker. Zij bieden verschillende fantastische vakantiereizen voor duikers aan, waaronder dus een Duikvakantie naar Egypte. Het prettige vind ik dat je bij hen de keus hebt om een individuele reis te boeken of een groepsreis, maar ook een reis helemaal op maat. Doordat zij bovendien echt verstand hebben van de duiksport, weten zij ook precies waar jij het best naar toe te gaan, waardoor je zeker weet dat je op de mooiste duikplekken terecht komt. Ook voor andere duikvakanties kun je heel goed bij hen terecht, zoals je kunt zien op Vakantieduiker.nl. Als jij een duikliefhebber bent, dan raad ik je dus zeker aan om eens bij hen een Duikvakantie in Egypte te boeken, je zult absoluut genieten!

Reageren is niet mogelijk