De keuring van elektrische installaties voor een veilige woning

Iedere elektrische installatie moet gekeurd worden. Zo weet u zeker dat uw huis na de keuring van de elektrische installatie veilig is of dankzij het advies van een professioneel bedrijf veiliger gemaakt kan worden. Naast de keuring van uw elektrische installatie kunnen wij ook andere controles uitvoeren, waar wij u graag meer over vertellen. De keuring van uw elektrische installatie staat echter altijd als hoogste prioriteit bij ons, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw installatie. Wij van Holland Building Maintenance leggen u graag uit waar wij op letten en hoe wij u kunnen helpen bij de keuring van de elektrische installatie in uw huis. Naast de keuring van elektronica bieden wij nog meer keuringen aan. Hiervoor verwijzen wij u graag door naar onze website, zodat u zich goed in kunt lezen in de verschillende mogelijkheden.

Gegarandeerd advies bij de keuring van elektrische installaties

Uw hele huis staat voor elektronische installaties. Deze staan ook aan als u er niet bewust bij stil staat en gebruiken elektriciteit zonder dat u het door hebt. Dit komt doordat de apparaten vaak in standby modus staan als u van huis bent. Daarom is een keuring van elektrische installaties op zijn tijd geen overbodige luxe. Tijdens de keuring van uw elektrische installatie letten wij op diverse aspecten, zodat u de installaties na de keuring zo veilig mogelijk kunt gebruiken:

  • De geaardheid van de elektrische apparaten
  • De isolatiewaarden
  • Aanrakingsgevaar
  • De aansluiting van het apparaat

Na de keuring van uw elektrische apparaten bent u er zeker van dat u alle apparaten in uw woning weer met een gerust gevoel kunt gebruiken. Daarnaast zijn er nog andere voordelen van onze werkwijze. Wij zijn namelijk altijd transparant en garanderen u bruikbaarheid. Niet alleen geven wij in ons rapport na afloop van de keuring aan wat onze bevindingen zijn, wij geven u ook graag advies hoe u uw woning veiliger kunt maken met het gebruik van elektrische installaties. Dit kunnen wij u garanderen doordat onze inspecteurs gecertificeerd en onafhankelijk zijn, waardoor zij een goede inschatting van de veiligheid van uw woning kunnen geven. Zij kunnen tijdens de keuring van uw elektrische apparaten al uw vragen beantwoorden, omdat wij dan samen met u tot een zo veilig mogelijke leefomgeving kunnen komen. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van een van onze andere controles omtrent veiligheidsaspecten. Kijk hiervoor op nta8025. Al onze keuringen worden gedaan tegen een schappelijke prijs, waarover wij bij voorbaat al transparant zijn. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan als u de keuring door ons laat doen.

Onze specialisten helpen u graag verder

Holland Building Maintenance is uw specialist in veiligheid van binneninstallaties van zowel woningen, gebouwen als waterinstallaties. Zo doen wij niet alleen keuringen voor installaties, maar kunnen wij ook een legionellapreventie doen, zodat uw installaties altijd zo veilig mogelijk zijn. Wij kunnen u altijd precies vertellen hoe een keuring in zijn werk gaat en welke keuringen er voor uw woning verstandig zijn om te doen. Daarbij zijn wij altijd transparant over de kosten die onze keuringen met zich meebrengen. Deze informatie is altijd vrijblijvend, zodat u achteraf nog een keuze kunt maken of u de keuring van uw installaties wilt laten doen of dat u toch voor een andere keuring of een combinatie van keuringen gaat. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen middels de contactgegevens die vermeld staan op onze website. U kunt ook ons contactformulier invullen. Onze specialisten vertellen u graag meer over hoe wij met een keuring uw elektrische installatie beoordelen en hoe wij hierin te werk staan.

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk