De beste Nederlandse aandelen in Amerika

Nederland lijkt op de wereldkaart maar een klein land. Toch zijn een aantal Nederlandse bedrijven zeer groot en erg populair in Amerika. Doordat deze bedrijven erg groot en stabiel zijn, kan het verstandig zijn om ze toe te voegen aan je portfolio. Maar wat zijn de beste Nederlandse aandelen die ook populair zijn in Amerika? Hoe kun je deze aandelen kopen en waar moet je rekening mee houden? Dit en meer, lees je allemaal in dit artikel.

 

Waarom de beste Nederlandse aandelen in Amerika kopen?

 

Nederlandse aandelen doen het altijd goed bij Nederlandse beleggers. Veel beginnende beleggers beleggen vaak in bedrijven die zij kennen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een ABN Amro, of aan Shell. Om een aandeel te kunnen kopen, moet deze beursgenoteerd zijn. De beste Nederlandse aandelen die in Amerika ook populair zijn, zijn:

 

  • Adyen
  • Shell
  • ASML

 

Dit zijn een aantal zeer bekende aandelen. Dit zijn dan ook aandelen die je vaak terug ziet komen in de portfolio’s van Nederlandse beleggers. Wil jij deze aandelen kopen? Dan moet je met een aantal punten rekening houden. Het eerste punt is een goede broker. Een goede broker is transparant, goedkoop, heeft de juiste regulatie en biedt veel producten aan om in te beleggen. Later in dit artikel maak je kennis met een website die jou kan helpen bij het vinden van de juiste broker.

 

Verder is het belangrijk om te kijken of je de aandelen bij de juiste beurs koopt. Koop je Nederlandse aandelen? Koop ze dan bij de Amsterdamse beurs, dit is namelijk de goedkoopste manier om deze aandelen aan te schaffen. Kijk ook naar de kosten die je betaalt, deze kunnen per broker verschillen. Hoge kosten betekent een lager rendement.

 

Verder is het belangrijk dat het kopen van Nederlandse aandelen past bij jouw risicoprofiel. Bezit je al veel Nederlandse aandelen? Dan kan het zijn dat je té veel in Nederland belegd hebt, waardoor je meer risico loopt. Probeer je plan en spreiding altijd in je achterhoofd te houden. Zelfs als je de beste Nederlandse aandelen in Amerika koopt, moet je hier rekening mee houden. Op de beurs is niets zeker en verliezen zijn snel gemaakt.

 

Het kopen van de beste Nederlandse aandelen in Amerika kan dus een slimme zet zijn. Houd met de bovenstaande punten rekening en let op de kosten, dan kan het kopen van de beste Nederlandse aandelen in Amerika een mooi rendement opleveren.

Wil jij meer informatie over aandelen?

De beste Nederlandse aandelen in Amerika doen het over het algemeen zeer goed. Wil jij meer weten over deze aandelen en wil jij een broker vinden die deze aandelen tegen lage kosten aanbiedt? Ga dan naar https://bankr.nl/aandelen-kopen/nederlandse-aandelen/. Op deze website kom jij meer te weten over deze aandelen en lees je waar je rekening mee moet houden. Daarnaast maak je ook nog eens kennis met diverse brokers die deze aandelen aanbieden. Een account aanmaken is snel gedaan. Zo kun jij snel beginnen met beleggen in deze aandelen. Waar wacht je nog op? Ga nu naar de bovenstaande website.

Reageren is niet mogelijk