Dansles Amsterdam

Eindelijk is het mogelijk om een Barfolk dansavond te beleven dankzij Louise Marius. Zij geeft les in Barfolk als dansles Amsterdam en in Utrecht. Wekelijks geeft zij les en zorgt zij ervoor dat meer mensen de dans kunnen leren die vaak op bals voorkomt. Mocht u dus binnenkort een feest moeten bijwonen waar zo’n dans gedaan wordt, dan is het aan te raden een les bij haar te volgen. Helemaal als u al lange tijd dolgraag eens dansles heb willen volgen, dan is dit uw kans. Zeker indien u woonachtig bent in de buurt van Utrecht of Amsterdam. Pak uw kans en kom eens langs bij Louise Marius voor de dansles Amsterdam. Samen met een groep beleeft u de pasjes waar u tot nu toe alleen maar naar hebt kunnen kijken. Zij leert u eindelijk ook hoe u deze dans kunt uitvoeren. U gaat nu zelf aan de slag met de jig, de danshouding, leiden en volgen. Ook de mazurka en de Scottisch danspasjes zullen niet ontbreken tijdens haar danslessen. Ze zorgt ervoor dat u Barfolk in zijn totaliteit beheerst. Het is een behoorlijke veelzijdige dans. Alle pasjes zult u niet direct beheersen, maar daar hoeft het ook niet om te gaan. Wel om het plezier dat u beleeft en daar zorgt Louise Marius ook voor tijdens een dansles Amsterdam. 

Barfolk Dansles Amsterdam op alle niveaus

De dans Barfolk is een veelzijdige dans die op verschillende manieren uit te voeren is. Bij dansles Amsterdam begint u uiteraard met de basis. De eenvoudige passen eerst, maar al snel zal je verder gaan met de wat moeilijkere dansen als de wals, bourree of polska. Laat dit u niet afschrikken. Iedereen heeft het moeten leren. Als u in een groep danst, dan gaat het allemaal vanzelf. Denk voornamelijk aan het plezier wat u beleeft als u eindelijk de Barfolk danst. Het is een West-Europese dans die een combinatie is van verschillende koppeldansen als de polka of de bourre en groepsdansen als de Jig of Cercle. Bij een dansbal als deze wordt West-Europese muziek gedraaid waar de aanwezigen gezellig met elkaar kunnen dansen. Een vaste partner is niet nodig, de bedoeling is dat iedereen juist kan meedoen. Ook mensen die onbekend zijn met de dans. Maar dat hoeft niet nodig te zijn, omdat Louise Marius nu dansles Amsterdam geeft in Barfolk dansen. Zo geeft ze iedereen de mogelijkheid plezier te beleven tijdens een bal.

De les die bij u past

Louise Marius wilt graag het plezier overbrengen van het dansen aan iedereen die daar behoefte aan heeft. Ze staat erbij stil dat het voor sommigen toch een behoorlijke drempel is, waar ze overheen moeten. Zij helpt u graag over de streep, maar als u wilt kunt u ook privélessen bij haar volgen. Dit is handig als u bijvoorbeeld wilt leren dansen voor een bruiloft of toch liever alleen met haar de eerste passen leert. Laat u alstublieft niet tegenhouden als u nog een beginner bent op het gebied van Barfolk dansen. Tijdens de les wordt u goed begeleid en zowel de lerares als de andere leerlingen nemen u mee in de wereld van de Barfolk dansen. Als u deze stap wilt wagen bij een dansles Amsterdam, kijk dan op de website dansles-utrecht.nl voor meer informatie. Hier vindt u de contactinformatie van Louise Marius en meer informatie over de inhoud van de lessen. Duidelijk is in ieder geval dat er veel gezelligheid is tijdens de dansles Amsterdam. Ook het inschrijven voor een dansles Amsterdam is te regelen via de website. Vul hiervoor het inschrijfformulier in om eindelijk eens dansend door het leven te gaan.

Reageren is niet mogelijk