Bloemen bestellen? De meest verse bloemen bestel je bij Frederique’s Choice!

Wil je graag bloemen bestellen? Bestel ze dan gemakkelijk en snel bij Frederique’s Choice! Bij ons kun je de meest prachtige boeketten en leuke bloemencadeaus laten samenstellen. De bloemen zijn altijd super vers en zelfs nog jonger dan de bloemen die je bij jouw plaatselijke bloemist zou kopen! Wanneer je een bestelling bij ons hebt geplaatst, wordt dit altijd snel geleverd in Nederland en tevens in een aantal andere landen in Europa. In onze webshop vind je heerlijk geurende bloemen, leuke geschenkdozen en een aantal geselecteerde planten die je eenvoudig online kunt bestellen. Alle bloemen worden gelijk na ontvangt van jouw bestelling vers samengesteld bij de kweker en direct verstuurd in een stevige doos. Bekijk daarom ons fleurige aanbod gelijk online. Bloemen bestellen doe je voortaan bij Frederique’s Choice!

Super verse bloemen bestellen van hoogwaardige kwaliteit

Als je bloemen bestelt bij Frederique’s Choice, ontvang jij of degene voor wie ze bedoeld zijn, verse bloemen direct van top kwekers. Hierdoor zijn ze echt een stuk verser dan bloemen van een lokale bloemist, aangezien deze bloemen over het algemeen bij grote veilingen worden ingekocht en bloemen op dat moment al geplukt zijn. Wij werken bovendien samen met de beste kwekers, die schitterende kwaliteit bloemen versturen. Alle bloemen worden handgebonden en geselecteerd bij bestelling. Hierdoor weet je zeker dat je kwaliteit bloemen bestelt die nog dagen mooi blijven staan! Het is heel eenvoudig om online bloemen te bestellen die vervolgens netjes worden bezorgd op elk gewenst moment. Onze bezorgtijden zijn van maandag tot en met zaterdag en bloemen worden al binnen 24 uur na bestelling verstuurd. Erg handig als je per ongelijk een feestje bent vergeten. In overleg kunnen wij zelfs vaak dezelfde dag nog bloemen laten bezorgen! Frederique’s Choice biedt jou een brede collectie aan van prachtige verse bloemen en planten. Wil je jouw bestelling graag laten bezorgen in een ander land? Denk bijvoorbeeld aan vrienden of familie die over de grens wonen of op huwelijksreis zijn? Jouw favoriete bloemen worden ook dan al binnen 48 uur bezorgd! De landen waar wij bloemen kunnen bezorgen buiten Nederland om zijn: België, Duitsland, Luxemburg, Denemarken en Zweden. De bestelde bloemen komen altijd vers aan met 100% tevredenheidsgarantie. Zijn jouw bloemen om welke reden dan ook niet goed overgekomen? Dan regelen wij uiteraard een oplossing!

Voordelen bloemen bestellen bij Frederique’s Choice:

  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Bloemen verser dan vers door directe levering vanuit top kwekers
  • Diverse accessoires verkrijgbaar
  • Diverse fleurige brievenbus geschenken
  • Grote keuze uit prachtige verse bloemen, planten en geschenken
  • Schitterende verpakkingen
  • Super snelle levertijden – binnen 24 uur – zes dagen per week
  • Versturen naar het buitenland binnen 48 uur
  • Zakelijke relatiegeschenken of verzoeken op maat

Bloemen en planten online bestellen

Bloemen zijn geweldig om cadeau te geven, maar misschien zoek je naar nog net iets meer of iets bijzonders? Frederique’s Choice heeft naast verse bloemen en planten ook diverse schitterende accessoires. Denk aan lieve kaartjes voor een persoonlijke boodschap of mooie kleine vaasjes, helemaal passend bij de bloemen die je hebt besteld. Een leuke tip: een brievenbus pakketje met bloemen en bijbehorend vaasje, standaard of zaadjes om zelf bloemen mee te kweken. Het wordt bezorgd in een schitterende doos en is daardoor ideaal om als cadeau te laten versturen! Heb je een speciaal verzoek? Neem dan gerust contact met ons op! Wij denken graag met u mee en onze medewerkers kunnen vanuit jarenlange ervaring goed inschatten of ideeën gerealiseerd kunnen worden. Ben je opzoek naar een relatiegeschenk voor klanten of als cadeau op het werk? Dan regelen wij een passend geschenk. Bezoek onze website: frederiqueschoice.com of neem gelijk contact met ons op!

Reageren is niet mogelijk