Blij met onze dierenarts in Utrecht

Blij met onze dierenarts in UtrechtWij zijn al jaren erg blij met onze dierarts in Utrecht. Met onze twee katten Joppie en Mollie zijn we hier al regelmatig geweest en deze kliniek voor gezelschapsdieren kennen ze inmiddels al goed. Dierenkliniek Hoograven zit in Hoograven, wat voor ons redelijk dichtbij is, maar we komen hier eigenlijk omdat wij dit de fijnste dierenarts in Utrecht vinden. Dit komt eigenlijk omdat we een keer met Mollie een spoedgeval hadden en via dierenkliniekhoograven.nl bij deze dierenarts in Utrecht terecht zijn gekomen. Onze katten zijn voor ons echt heel erg belangrijk en als er dan wat gebeurt zoals bij Mollie het geval was, dan wil je dat je bij een goede kliniek terecht komt. We zijn destijds zo fijn geholpen en zo hartelijk welkom geheten, dat we direct hebben besloten om onze katten direct in te schrijven en voortaan hier naar toe te gaan.

Een zeer kundige dierenarts in Utrecht

Op de website hadden we al gezien dat we voor veel dingen bij Dierenkliniek Hoograven terecht kunnen. Het heeft erg veel voordelen om hier met onze twee katten terecht te kunnen.

  • Ze hanteren fijne spreekuurtijden, ook buiten werktijden
  • Zijn ook op zaterdag open
  • Kunnen alles behandelen en zelfs chirurgische ingrepen uitvoeren
  • Ze zijn bekend met Petplan, onze zorgverzekering voor huisdieren

Het is heel erg prettig om hier te komen en onze dierenarts, Guus Blokland, is al jaren onze vaste dierenarts in Utrecht. Hij kent de katten gelukkig goed. Wat daarbij heel prettig is, is dat met echo diagnostiek vaak goed kan worden bepaald wat er precies aan de hand is met een dier. Ze zijn heel erg realistisch en stellen altijd het dier voorop. We hebben een derde kat gehad die op een gegeven moment zich anders begon te gedragen. Tot ons grote verdriet bleek hij een tumor te hebben. Dat was echt heel naar en vervelend en we waren heel erg verdrietig met dit nieuws. Toch heeft onze dierenarts in Utrecht, na alle mogelijkheden onderzocht te hebben, ons heel prettig behandeld en hierbij heel realistisch verteld dat wat hij zou kunnen doen zou leiden tot een onwaardig leven voor onze lieve kat. Het is hard om dit nieuws te krijgen, maar een huisdier maakt zo’n groot onderdeel van je gezin uit, dat je ook moet nadenken over het welzijn van een dier en wellicht toch een stukje egoïsme aan de kant moet schuiven. Wanneer het leven enkel gerekt wordt, maar de kwaliteit van leven nihil is, dan kun je niet anders dan concluderen dat je bij deze dierenarts in Utrecht aan het juiste adres bent en zijn advies moet opvolgen. Gelukkig hebben we veel meer goede ervaringen opgedaan, waaronder met Mollie de eerste keer, waarbij heel hard gevochten is om haar leven te sparen. Daar zijn we onze dierenarts in Utrecht heel erg dankbaar voor.

Moderne technieken maken veel mogelijk

We weten dat onze dierenarts in Utrecht erg met zijn tijd mee gaat. Het hele team dat er werkt is goed geschoold en werkt met de nieuwste technieken om dieren op de juiste manier te behandelen.  Daarbij wordt echt gewerkt vanuit het principe van de gezondheidszorg voor dieren en niet met nieuwe trucjes en foefjes. Het is allemaal bewezen wetenschap. Dit houdt de kosten ook lager, wat prettig is, want ondanks dat we een verzekering hebben, moeten we af en toe ook nog wel bij betalen. Dit is heel normaal, maar bij extreem hoge kosten moet je soms keuzes maken die je niet wilt maken en daar zijn we bij deze dierenarts in Utrecht totaal niet bang voor. Zolang wij in Utrecht wonen zullen we hier altijd blijven komen.

Reageren is niet mogelijk