Beveilig uw gegevens met datacenter diensten van ICT Spirit

In het digitale tijdperk is het noodzakelijk dat alles goed beveiligd is. Met datacenter diensten kunt u alles door professionals laten regelen, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over deze veiligheid van uw gegevens en bestanden. Datacenter diensten zorgen ervoor dat alles in de cloud opgeslagen zijn, waardoor u er te allen tijde bij kunt. Bij ICT Spirit kunt u deze datacenter diensten aanschaffen, zodat u zich bezig kunt houden met andere zaken binnen uw bedrijf. Wij leggen u graag uit wat wij op het gebied van datacenter diensten kunnen betekenen en wat dit voor voordelen voor u en uw bedrijf met zich meebrengt.

Met datacenter diensten profiteert u van veel voordelen

Datacenter diensten van ICT Spirit worden aangeboden onder de naam XaaS. Dit is een verzamelnaam voor alles dat als een service aangeboden wordt. De X staat hierbij voor alles en aaS voor ‘as a service’. Het is een verwijzing naar datacenter diensten die worden geleverd via het internet in plaats van lokaal of ter plaatse aanwezig. Het is als het ware de essentie van cloud computing. De meest voorkomende datacenter diensten van XaaS zijn:

  • Software as a Service (SaaS)
  • Infrastructure as a Service (IaaS)
  • Platform as a Service (PaaS)

Deze drie worden soms aangeduid als het SPI-model. Andere voorbeelden zijn Storage as a Service, Communication as a Service, Backup as a Service, WiFi as a Service en Network as a Service. Zo zijn er nog veel meer voorbeelden op te noemen waar onze medewerkers u graag meer over vertellen tijdens een kennismakingsgesprek. Bij alle bovengenoemde clouddiensten zijn de voordelen een snellere time-to-market, gestroomlijnde processen en flexibele infrastructuurkosten. Deze datacenter diensten worden zowel als private of als public cloud aangeboden naar behoefte van de klant. Hierbij is er ook nog de keuze voor een hybrid cloud. De public cloud is gebaseerd op gedeelde fysieke hardware die het eigendom is van externe providers, terwijl de private cloud een infrastructuur is die speciaal voor uw bedrijf wordt ontwikkeld en gehost. Een combinatie tussen PaaS, SaaS, Iaas, private cloud en public cloud in combinatie met ICT omgevingen op locaties worden hybrid cloud oplossingen genoemd. Wij van ICT Spirit adviseren, leveren en implementeren deze clouddiensten voor u. In de meeste gevallen is het uiteindelijke ontwerp een hybrid cloud model, omdat deze combinatie vaak het beste aansluit op de vraag van de klant als het om beveiliging, up-time, support en kosten gaat. Daardoor sluiten onze datacenter diensten altijd naadloos aan uw werkomgeving aan en kunt u dit zorgeloos aan ons overlaten.

Altijd een passende oplossing voor uw organisatie

ICT Spirit is uw specialist op het gebied van ICT-oplossingen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij altijd de passende oplossing bij uw organisatiedoelstellingen vinden. Wij realiseren, beheren en adviseren u over uw ICT-omgeving. Functioneel en veilig gebruik van data is namelijk belangrijker dan het bezit van ICT-middelen, doordat het essentieel is voor de bedrijfsvoering. U moet dus te allen tijde op uw ICT-omgeving kunnen vertrouwen. U moet zich daarom bezig kunnen houden met uw bedrijf, terwijl wij de rest op ons nemen. Hierbij gaan wij altijd uitvoerig met u over in gesprek, waardoor wij precies weten wat u van ons verwacht en wat onze mogelijkheden zijn voor uw bedrijf. Wilt u eerst meer informatie, heeft u nog vragen of heeft u behoefte aan advies? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://ictspirit.nl/. U kunt ook altijd ons contactformulier invullen. Zodra uw gegevens bij ons bekend zijn, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Reageren is niet mogelijk