Ben jij nog op zoek naar dakbedekkingen in Breda?

Nog op zoek naar de nieuwbouw of restauratie van metalen dakbedekkingen in Breda? Je hebt verschillende soorten dakbedekkingen. Veel mensen kiezen voor gewone dakpannen op het huis. Je kan ook voor bijvoorbeeld een rieten of metalen dakbedekking kiezen. Er zijn speciale dakbedekking bedrijven. Speciale dakbedekkingsbedrijven zijn gespecialiseerd in dakbedekkingen. Vaak kan je hier zowel als particulier als niet particulier terecht. Zo kan je voor je eigen huis aankloppen bij een dakbedekker maar ook als gebouwbeheerder of stichting van een monumentaal pand. In dit blog lees je waar je het best terecht kan voor metalen dakbedekkingen in Breda en wat voor soort dakbedekkingen dit bedrijf levert.

Waarom moet je voor metalen dakbedekkingen in Breda bij JVK Daken terecht?

Voor metalen dakbedekkingen in Breda kan je heel goed terecht bij JVK Daken. JVK Daken is een gespecialiseerd bedrijf in dakbedekkingen en levert uitstekende kwaliteit waar duurzaamheid voorop staat. JVK Daken voert werkzaamheden uit op het gebied van nieuwbouw, renovatie, service en onderhoud. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd bij zowel particulieren als niet particulieren. JVK Daken is erkend en gecertificeerd voor EVI-metalen dakbedekkingen. De kwaliteit bij de restauratie van monumenten staat garant vanwege het ERM-kenmerk. Bovendien heet JVK Daken de tweede plaats voor Dakman van het jaar behaald (landelijk). JVK Daken levert bovendien garantie op alle gevels en daken. Voor je metalen dakbedekkingen in Breda kan je dus goed bij JVK Daken terecht.

Verschillende soorten dakbedekkingen bij JVK Daken

Je hebt verschillende soorten dakbedekkingen. JVK Daken levert vooral metalen dakbedekkingen. Wanneer je op zoek bent naar dakbedekkingen in Breda kan je bij JVK Daken terecht op het gebied van:

  • Zink
  • Koper
  • Lood
  • Leien

Voor zinken dakbedekkingen in Breda kan je goed terecht bij JVK Daken. Zink wordt vaak gebruikt op daken aan de hand van dakplaten en dakgoten. Zink zorgt voor een mooie afwerking maar kan regenwater ook goed afvoeren. Doordat zink regenwater goed af kan voeren worden lekkages en schade voorkomen. Zinken dakplaten en dakgoten blijven ruim 50 jaar goed en vergen weinig onderhoud. Bovendien zijn zinken platen een stuk lichter dan bijvoorbeeld dakpannen waardoor het dak een stuk minder gewicht hoeft te dragen. Zink is na verloop van tijd ook goed her te gebruiken waardoor het een erg duurzaam en milieuvriendelijk materiaal is. Ook voor koperen dakbedekkingen in Breda kan je goed terecht bij JVK Daken. Koper is erg duurzaam en voldoet aan alle huidige milieueisen. Bovendien is het materiaal makkelijk te bewerken in de bewerking. Hierdoor zijn met koperen dakbedekkingen de mooiste resultaten te verkrijgen. Voor dakbedekkingen van lood kan je ook goed terecht bij JVK Daken. Lood is een erg flexibel materiaal waardoor ingewikkelde vormen makkelijk te bekleden zijn. In oude kerken zie je dit materiaal dan ook veel terugkomen. In nieuwbouw komt het wat minder vaak voor aangezien het materiaal op het gebied van milieu niet optimaal is. Als laatst kan je voor leien dakbedekkingen in Breda goed terecht bij JVK Daken. Leien daken zijn erg ecologisch en duurzaam. Bovendien zorgen ze voor een mooie natuurlijke uitstraling die zijn tijd niet kent. Nog vragen of zijn er dingen onduidelijk? Laat het ons weten! 

Reageren is niet mogelijk